Vopsirea in camp electrostatic este fara doar si poate o tehnica de ultima generatie. Folosita tot mai des in ultima perioada, aceasta poate fi aplicata cu success pe orice tip de obiect din metal, de la jante si pana la balustrade, scari interioare sau biblioteci. Dincolo de scopul pur decorativ, aceasta noua metoda de vopsire ofera protectie indelungata si o rezistenta mult mai mare.
De ce ar trebui aleasa?
Clientii care isi doresc sa isi redecoreze locuinta, spre exemplu, pot alege constructii metalice cu o estetica aparte care sa se incadreze de minune in spatiul ales. Lemnul in combinatie cu metalul emana eleganta si rafinament, obiectele de decor putand fi utilizate nu doar pentru designul interior al locuintelor, ci si pentru cel al birourilor sau al restaurantelor. Vopsirea metalului permite, in astfel de cazuri, personalizarea produselor in functie de dorintele si ideile fiecarui client in parte.
Conform informatiilor mentionate pe site-ul StudioMetal.ro, aceasta tehnica face posibila aplicarea unei palete complexe de culori (mate sau lucioase) si texturarea in orice fel a acesteia. Mai mult decat atat, piesele sunt vopsite in mod uniform si calitativ, fara urme inestetice sau suprafete mult prea incarcate.
Studio Metal | Vopsirea in camp electrostatic | StudioMetal.ro
Clientii care vor sa imbunateasca aspectul masinii, pot opta pentru serviciul de vopsitorie jante auto in camp electrostatic de la Studio Metal. In felul acesta, jantele vor avea o mai mare rezistenta la impact si zgarieturi, fara sa mai fie afectate de factorii exteriori sau conditiile meteo extreme. In plus, jantele nu mai corodeaza si rezista mult mai bine in fata substantelor chimice.
Vopseaua se aplica sub forma de pulbere printr-un mecanism special ce permite acoperirea completa a suprafetelor, indiferent de forma sau dimensiune. Acest gen de vopsire poate fi folosit atat in industria automobila, cat si in constructii sau confectii metalice.
Este important ca inainte de aplicarea vopselei, suprafetele sa fie complet curatate pentru indepartarea murdariei si a rezidurilor. Etapa finala consta in intarirea vopselei, ce se realizeaza de regula la temperaturi de peste 200 grade Celsius. Obiectele proaspat vopsite sunt expuse timp de cateva minute la aceasta caldura fie in cuptoare speciale, fie sunt supuse unui proces de ultima generatie, cu laser.