Motivul pentru care conducatorii auto cauta masini inchiriate din Otopeni este vizita in Romania in scop profesional sau pentru calatoriile de afaceri. Masinile pot fi inchiriate pe termen scurt, mediu si lung de pe site-ul Inchirieri-Masini.ro, care dispune de o oferta variata de autoturisme, potrivite fiecarui buget.

Indiferent de motivul inchirierii, conducatorii auto trebuie sa se asigure ca predau masina la fel de curata precum au preluat-o de la agentie. De aceea, exista cateva aspecte care trebuie evitate, pentru ca agentia sa nu fie nevoita sa sanctioneze clientii.

Consumul alimentelor in masini de inchiriat din Otopeni, de evitat

In cazul celor care calatoresc in interes de serviciu, reducerea timpului este importanta. De aceea, conducatorii auto consuma alimente pe graba, la volan. Mai importanta decat curatenia in masina este siguranta conducatorului, care este supusa la risc atunci cand nu se concentreaza suficient la carosabil si foloseste una dintre maini pentru a consuma alimente. Evident, nu poate manca la volan fara a risca sa pateze tapiteria.

Chiar si cei care calatoresc cu familia catre o destinatie de vacanta aleg sa consume alimente in masina pentru confort. Cu toate astea, nu este recomandata returnarea masinilor catre agentia rent a car din Bucuresti astfel, cu firimituri sau pete pe bancheta si scaune.

Fumatul si cafeaua in masina, nerecomandate

Alte obiceiuri pe care le au conducatorii auto si pasagerii sunt sa fumeze in masina, desi agentia interzice acest lucru. Mirosul neplacut si urmele de scrum din masina sunt usor sesizabile si raman pentru mult timp, ceea ce poate fi deranjant pentru urmatorii chiriasi.

Masini inchiriate din Otopeni | Rent a car din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

rent a car din Bucuresti

De asemenea, cafeaua poate pata tapiteria masinii, fapt pentru care agentiile nu sunt de acord cu consumul bauturilor calde in timpul calatoriilor.

Transportarea animalelor de companie si a bagajelor

Pentru a nu murdari bancheta, animalele de companie trebuie transportate in custi speciale. Bagajele trebuie asezate in portbagaj si nu pe bancheta din spate, avand grija ca gentile sa nu fie murdare, mai ales in zilele ploioase.

Este bine ca soferii sa opteze pentru o masina destul de incapatoare. Spre exemplu, pentru utilizarea in oras, este potrivit un VW Polo, in timp ce pentru calatoriile cu familia la munte, este recomandat un SUV.