Fiecare an vine presarat cu situatii in care trebuie sa dam cadouri sau sa primim. Putem fi de folos in multe moduri: ajutand un batran sa treaca strada, oferind locul unei femei insarcinate, implicandu-ne ca si voluntar pentru diverse cauze sociale sau facand cadouri celor dragi noua. Atunci cand putem darui altora, starea noastra spirituala prinde contur, ne simtim mai bine si vedem viata cu alti ochi. In acest sens s-au specializat tot felul de magazine fizice sau online, consultanti si specialisti, iar acest lucru nu poate decat sa fie in favoarea clientului.

De cele mai multe ori, sa faci un cadou cuiva drag si cunoscut este mult mai dificil decat sa faci acelasi lucru pentru un necunoscut. Deja cunosti pretentiile si cautarea devine din ce in ce mai grea, criteriile mai limitate, bugetul mai mare. Un prieten de nadejde te-ar putea ajuta mult, dar atunci cand trebuie sa decizi de unul singur, prieten creativ poate deveni un magazin online cu cadouri originale. Fie ca doresti cadouri originale pentru barbati, femei sau copii, pe oferteshop.ro gasesti intotdeauna ceva potrivit oricaror gusturi.

Cadouri online | oferteshop.ro

cadouri online

Produsele comandate la magazinul online OferteShop vor ajunge la adresa in maxim 48 – 72 de ore de la plasarea comenzii, prin serviciul de curierat. Numarul produselor este limitat, iar comanda minima este de 30 RON. Imaginile afisate pe site sunt reale, insa modelele difera, de aceea daca aveti vreo preferinta cromatica, se recomanda solicitarea telefonica. Orice comanda plasata va fi confirmata telefonic inainte de livrare, iar plata nu se face in avans, ci doar ramburs curierului care livreaza coletul. Toate produsele beneficiaza de garantia recomandata de producator, document pe care-l veti primi prin e-mail odata cu factura, dupa confirmarea comenzii. Un colet poate fi returnat, conform legii, in termen de 14 zile de la primire, doar ca acest lucru va putea fi posibil cu plata suportata de client.

Suntem direct interesati de deciziile pe care le luati, de aceea transparenta este o buna metoda de a va simti in siguranta atunci cand cumparati online!