Anuntul “cumpar bijuterii vechi” ar putea interesa foarte multe persoane care detin fie bijuterii primite mostenire de la bunici, de la parinti sau cumparate de-a lungul vietii din diferite surse. Aceste bijuterii pot fi valorificate la un pret foarte bun, la un pret corect, in aceste vremuri in care criza financiara afecteaza din ce in ce mai multe familii

Bijuteriile vintage din aur si din argint sunt apreciate de catre reprezentantii acestui amanet non-stop cu adresa virtuala https://hqz.ro si trebuie sa aiba cel putin doua sau trei decenii vechime. Bijuteriile vintage si cele antice vor fi apreciate la un pret corect, atat pe baza vechimii, autenticitatii acesteia, cat si pe baza materialului pretios din care este realizata si pietrelor pretioase cu care este impodobita.

Cumpar bijuterii vechi in stare foarte buna

Unul din cele mai importante aspecte la care sunt atenti specialistii HQZ in evaluarea bijuteriilor vechi este, desigur, aspectul estetic al acestora, bijuteriile trebuie sa fie foarte bine intretinute, curatate, pastrate, sa nu fie zgariate, sa nu aiba pietre lipsa si sa aiba un lucru frumos. Bijuteriile vechi pot fi curatate la bijutier pentru a-si recapata luciul, dar si in propriul domiciliu pentru un aspect curat.

Acasa, bijuteriile pot fi curatate cu apa calduta si sapun lichid si sterse cu o bucata de piele de caprioara sau cu o bucata de material cu care se sterg ochelarii de vedere. Este important ca in timpul curatarii proprietarii sa fie atenti sa nu zgarie pietrele, sa nu erodeze materialul, sa nu foloseasca produse foarte agresive si sa nu ia din stralucirea naturala a piesei de colectie.

Cumpar bijuterii vechi | Amanet non-stop | Hqz.ro

amanet non-stop

In plus, bijuteriile vechi trebuie pastrate in cadrul unei casete de bijuterii daca nu sunt purtate. Proprietarii bijuteriilor care aleg sa le poarte trebuie nu numai sa le intretina si sa le curete, ci si sa aiba grija de ele in sensul ca nu trebuie sa le poarte in timpul activitatilor fizice, nu trebuie sa le poarte la dus sau atunci cand fac unele treburi gospodaresti si nu numai ce implica folosirea unor substante ce ar putea sa le dauneze.

Fara doar si poate, bijuteriile vechi pot fi valorificate la un pret foarte bun de catre specialistii cu experienta si expertiza in domeniu.