Vedetele de peste ocean sunt considerate adevarate fashion icon in randul fanilor care urmaresc cu sufletul la gura fiecare aparitie si care incearca sa copieze intr-o oarecare masura stilul acestora. Cele mai stilate dintre ele reusesc sa capteze inclusiv atentia presei, dar si a designerilor prin alegerile lor uimitoare.

Fie ca este vorba despre un stil clasic prezentat pe covorul rosu de la Hollywood sau despre o tinuta mai indrazneata, unica, purtata pentru o noapte in oraș, urmatoarele femeie sunt fara indoiala unele dintre cele mai apreciate fashioniste. Lor nu le este frica sa isi asume riscuri cu hainele, coafurile sau cu orice altceva fapt pentru care de cele mai multe ori, ele sunt cele care seteaza trendurile. Este adevarat ca majoritatea celebritatilor au adesea acces la o multime de designeri si stilisti care ii ajuta sa selecteze tinutele perfecte, dar totusi, unele femei prefera sa le combine singure pentru a da o nota personala ourfit-ului.

Vedetele recunoscute ca fashion icon

Blake Lively este o frumusete atemporala, cunoscuta pentru multe roluri de pe marele ecran. In tot ceea ce face, vedeta amesteca feminitatea clasica cu indrazneala, iar acest lucru se reflecta si in stilul ei. Indiferent daca alege o tinuta in culoare rosie sau albastru rece, increderea si eleganta lui Blake sunt parte esentiala. Lively a condus lumea modei ani buni, iar stilul ei atemporal va continua sa influenteze tineri designeri, dar si admiratori o perioada lunga de timp.

Rihanna s-a nascut pentru a fi un superstar, iar atitudinea ei increzatoare se reflecta in stilul ei, fie ca alege sa poarte ceva casual sau ceva scump. Rihanna se asigura intotdeauna ca machiajul si parul ei completeaza perfect intreaga tinuta. Cunoscuta pentru atitudinea ei de „fata rea”, vedeta isi asuma riscuri majore, reusind insa sa fie un adevarat fashion icon pentru tinerile din intreaga lume.

Ce ar trebui sa faca vedetele pentru a se transforma in modele demne de urmat?

In primul rand, ar trebui sa se focuseze mai putin pe haine si mai mult pe atitudinea pe care o au. Hainele purtate au nevoie de personalitate, au nevoie de charisma in caz contrar, tinutanu va reusi sa capteze atentia si sa inspire.

In plus, noul val al celebritatilor de peste ocean, trebuie sa invete sa isi formeze un stil unic care sa li se potriveasca si care sa le defineasca. Un exemplu concludent este inigalabilul Johnny Depp, al carui stil poate fi usor descris ca fiind lipsit de efort, cu pasiune pentru imbracamintea uzata si accesorizarea masiva.