O intrebare frecventa dar la care rareori se raspunde, este intrebarea “ce face o fotografie sa fie buna“; si rar, daca nu chiar niciodata este pusa si intrebarea “ce face un fotograf bun”; iar in prima instanta, asta chiar conteaza. Multi cred ca raspunsul este da, avand in vedere atat importanta unei imbunatatiri constante atunci cand iti doresti sa devii un fotograf mai bun dar si de beneficiile aduse de un scop pe care il tintim. Din motive evidente, raspunsul acestei intrebari depinde foarte mult de tipul de fotograf ce iti doresti sa devii; daca esti galagios, stii sa te impui si esti indraznet atunci poate ar trebui sa te faci paparazzo, dar cu siguranta vei iesi foarte curand la pensie daca alegi sa devii fotograf de razboi.

Totusi, inainte de examinarea acestor detalii, exista cateva  reguli generale care sunt benefice tuturor fotografilor, si acestea vor fi primele care vor fi examinate.

Fundamental, fotografia este despre exprimarea unei viziuni, intr-un fel in care poate fi apreciata de orice observator din exterior. Cei mai buni fotografi tind sa aiba o viziune originala si neobisnuita care difera de la fotograf la fotograf. Fotograful trebuie sa fie deschis la explorarea de noi stiluri, de subiecte si de metode de fotografiere, pentru ca in definitv inspiratia poate veni de oriunde si oricand. Acestia mai au nevoie si de o buna intelegere a stiului personal. Joaca-te cu puterea pe care o ai, pentru ca ai nevoie sa stii care iti este puterea si preferintele inca de la bun inceput.

Iar pentru garantarea unor filmari si imagini remarcabile, profesionistii de la Aeroview ofera tuturor doritorilor filmari aeriene si poze aeriene realizate cu ajutorul dronelor, pentru un efect desavarsit si amintiri de exceptie.