Un model foarte popular de tort este cel cu poza, deoarece persoana care plaseaza comanda respectiva poate imprima orice isi doreste pe desertul respectiv. Imaginea poate fi orice, de la o poza din copilarie, la un desen cu personajul favorit din filme. Tocmai de aceea, tortul cu poza este potrivit pentru orice ocazia si orice varsta.

Daca se apropie ziua unei coleg, iar cei din cercul lui de prieteni sunt interesati sa puna in practica o astfel de idee, vor putea comanda un tort online cu imaginea pe care o au in minte.

O optiune amuzanta este cea a tortului in forma de buletin, dar daca prietenii sarbatoritului sunt de parere ca nu va fi pe placul lui, vor putea alege o alta varianta.

Poti comanda un tort online cu poza si pentru cei mici!

Pentru a aduce la viata personajele favorite ale copiilor, parintii lor vor putea comanda torturi personalizate, pe care sa apara eroii din diverse desene animate.

Comanda un tort online | Torturi personalizate | eTorturi.ro

torturi personalizate

Imediat ce vor recunoaste fetele de pe tort, cei mici vor fi incantati si vor vrea sa incerce o felie. Cu privire la compozitie, parintii vor putea selecta o varianta mai sanatoasa, precum este cea de carrot cake.

Bineinteles, pozele comestibile de pe tort nu trebuie sa fie neaparat din desene animate, ci pot fi si fotografii facute impreuna cu familia. In situatia in care clientul isi doreste mai mult de o poza, imaginile vor fi aranjate in asa fel incat sa incapa toate pe tort, fara a parea ca sunt aglomerate.

Ce trebuie sa faci pentru a comanda un tort online cu poza?

Primul lucru pe care o persoana trebuie sa il faca este sa aleaga un model de tort de pe eTorturi.ro, care sa se potriveasca celui care il are in minte. Pe urma, va alege fotografiile care urmeaza sa fie plasate pe suprafata tortului, pentru a crea un aspect cu adevarat unic.

In concluzie, exista multe idei creative de care oamenii pot profita pentru a-i oferi fie unui prieten apopiat, fie unui copil, o zi de nastere pe cinste.