Daca locaţia rochia si coafura, pentru petrecerea de Revelion este aleasa, atunci atenţia voastra trebuie indreptata catre machiaj. Ajunul Anului Nou nu este o sarbatoare obisnuita. Pentru noaptea de revelion este necesar sa aveti cel mai bun aspect si o atitudine radianta. Pentru aceasta, un machiaj bine realizat este esential. O eroare in machiaj va poate ruina look-ul chiar daca purtati cele mai bune si stralucitoare rochii. Sa evitati acest lucru, va sta la indemana.

Pentru a avea un chip odihnit incercati sa dormiti suficient in noaptea de inainte de 31 decembrie.

Machiajul pentru revelion

Inainte sa realizati machiajul pentru revelion, trebuie sa va spalati fata foarte bine astfel incat sa indepartati impuritatile si impuritatile acumulate in timpul zilei. Apoi, aplicati o crema hidratanta si o baza neutra. Acum, sunteti pregatite pentru machiaj. Aplicati fondul de ten tinand cont ca niciodata nu trebuie sa folositi nuante mai inchise decat tonul pielii,  dar ca in schimb puteti alegeti o nuanta deschisa in ideea ca fata va arata ca si cand fata ar fi proaspat spalata.

Sigur  ca ochii nu pot trece neobservati in noaptea de revelion. Pentru a va evidentia genele folositi un rimel XL, care alungeste si arcuieste genele, sau puteti purta gene false daca doriti sa aveti privirea asemeni marilor vedete  . Apoi, optati pe nuantele foarte neutre pe pleoape. De exemplu, alegeti una din nuantele care sa se potriveasca formei ochiului, cum este negru, argintiu, auriu, mov intens, maron sau  bleumarin.  In combinatie cu eyeliner-ul, ochii vor fi foarte placut evidentiati. Nu puteti purta un machiaj foarte strident cand optati pentru un ruj rosu. Combinati buzele rosii cu o urma subtila de culoare pe obraji impreuna cu un iluminator aplicat pe pometii.