Femeile vor fi mereu atente atunci cand vine vorba despre vestimentatia unui barbat si sunt atrase cu precadere de piesele vestimentare atractive. Desi se presupune ca oamenii nu ar trebui judecati dupa prima impresie, cu siguranta, cei din jur observa in prima instanta, stilul vestimentar, atitudinea si obieceiurile de ingrijire.

Care sunt piesele vestimentare atractive pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in garderoba?

Exista anumite obiecte care nu trebuie sa lipseasca dintr-o tinuta pentru ca imaginea finala sa fie una de efect. Asemenea femeilor si barbatii isi doresc sa arate bine, sa emane masculinitate si sa intoarca privirile domnisoarelor pe strada. Acestea fiind spuse, ei ar trebui sa se asigure ca au in garderoba urmatoarele piese:

  • Pantofii sunt fara doar si poate unul din primele lucruri observate la un barbat. Cu siguranta, o pereche de incaltaminte sport nu va arata niciodata la fel de bine la o prima intalnire, asa cum ar arata o pereche de pantofi de piele, spre exemplu.
  • Combinatia de jeans cu o camasa lejera, cambrata sau un tricou polo alb care pune in evidenta conformatia corpului reprezinta alegerea perfecta pentru o tinuta lejera.
  • Costumul potrivit stilului personal va fi intotdeauna un punct forte pentru un barbat datorita faptului ca ii ofera acestuia incredere si putere, lucruri pe care le poate proiecta asupra celor din jurul sau.
  • Jachetele sunt si ele un element atractiv din garderoba unui barbat, ele insa trebuie sa mentina o croiala cambrata, sa fie pana la incheietura mainilor. Lungimea in acest caz trebuie sa fie una potrivita, in caz contrar aspectul general este unul inestetic.
  • Accesoriile de bun gust ofera stilului vestimentar un alt standard si pot intregi cu usurinta tinuta aleasa. Printre cele mai cautate sunt ceasurile minimaliste sau bratarile din piele, insa se recomanda sa nu fie purtate mai mult de doua sau trei accesorii simultan.

Chiar daca nu mereu se va acorda o atentie deosebita tuturor detaliilor unei tinute, barbatii trebuie sa aiba atentie la elemente considerate a fi atractive astfel incat impactul avut asupra celor din jur sa fie unul de efect.