Clasicele uniforme medicale albe au inceput sa fie folosite din ce in ce mai rar de personalul medical, atat medicii, cat si asistentele preferand sa poarte un echipament mai colorat, care sa ofere un aer mai relaxat si o senzatie mai placuta pacientilor, mai ales celor mai tematori. Gama de uniforme Cherokee cuprinde o multime de modele si culori, astfel incat personalul medical sa isi poata personifica propriul echipament.

De exemplu, cei care sunt adeptii uniformelor clasice pot alege un halat medical albastru, gri sau verzi, in timp ce asistentele isi pot alege chiar si o uniforma roz pal sau grena, pe cand cei care doresc sa iasa cumva din tipare, pot alege un halat medical colorat sau cu imprimeuri.

De ce sa alegi uniforme Cherokee?

Unul dintre motivele pentru care personalul medical al trebui sa aleag uniformele Cherokee este confortul. Acesta este unul dintre principalele criterii pe care trebuie sa le indeplineasca uniformele medicale, pentru ca medicii si asistentele sa isi poata desfasura activitatea fara sa impedimente.

De asemenea, un alt motiv la fel de important, este si calitatea materialelor utilizate pentru realizarea acestor uniforme, brandul Cherokee fiind renumit pentru acest aspect. Uniformele medicale trebuie sa fie realizate din materiale care sa permita pielii sa respire, sa nu se sifoneze repede si sa poata fi curatate la temperaturi foarte inalte, astfel incat microbii, virusurile si bacteriile sa fie distruse.

Uniforme Cherokee | Halat medical colorat | MediFashion.ro

halat medical colorat

Tocmai de aceea, MediFashion.ro a ales sa devina distribuitor al acestei marci. Astfel, personalul medical romanesc are acces la produse de calitate, care sa contribuie la imbunatatirea calitatii serviciilor si chiar intregului sistem medical din tara.

De ce sunt apreciate uniformele Cherokee?

Criteriul care a dus la popularitatea pe care o au aceste uniforme, foarte apreciate de medici si asistente din intreaga lume, este modul in care acestea sunt realizate. Acesta se bazeaza pe tehnologii de ultime generatie, care permit crearea unor uniforme medicale care sa ofere, in acelasi timp, confort si protectie impotriva agentilor patogeni.

Astfel, personalul medical nu numai ca are parte de uniforme de calitate, ci si frumoase, iar pacientii sunt unii dintre cei mai fericiti de aceasta schimbare.