Achizitii-Carti este un anticariat care cumpara carti din orice domeniu. Foarte multi proprietari de carti isi vand cartile catre acest anticariat, deoarece beneficiaza de servicii de inalta calitate.

Procesul este simplu. Cei care doresc sa isi vanda cartile catre acest anticariat, trebuie doar sa acceseze site-ul Achizitii-carti.ro, pentru a putea lua legatura cu unul dintre consultantii anticariatului.

Se vor stabili ora si ziua in care echipa de evaluatori sa vina la domiciliul proprietarilor pentru a analiza si ridica volumele de carti. Acestia vor fi foarte atenti la starea cartilor. Volumele trebuie sa fie bine ingrijite, adica sa nu aiba coperti rupte sau pagini lipsa si deteriorate.

Achizitii-Carti este un anticariat care cumpara carti noi, dar si vechi

Intr-adevar, anticariatul achizitioneaza foarte multe tipuri de carti noi, dar si vechi (dupa anul 2000). Ingrijirea cartilor vechi este foarte importanta. Echipa de profesionisti in evaluarea cartilor ofera proprietarilor de carti mai multe sfaturi in ceea ce priveste intretinerea cartilor vechi.

Spre exemplu, acestea trebuie ferite de cativa factori daunatori: razele soarelui, caldura si umezeala. Daca sunt protejate de acestia, atunci cartile se vor afla intr-o stare buna o perioada lunga de timp.

Avand un aspect ingrijit, proprietarul va primi sume de bani destul de mari de la anticariatul Achizitii-Carti. Asa ca, cei ce sunt interesati de servicii de cumparari carti in Bucuresti pot apela cu incredere la serviciile oferite de anticariatul Achizitii-Carti.

Cum se ingrijeste o carte veche?

In primul rand, cartile trebuie ferite de factorii mentionati anterior: soare, caldura si umezeala. Mai apoi, proprietarii lor trebuie sa aiba grija cum le depoziteaza. Spre exemplu, cartile vechi le pot pune in cutii, intr-o camera racoroasa sau daca acestea nu mai sunt folositoare, pot fi vandute catre anticariatul Achizitii-Carti.

Cumparari carti in Bucuresti | Anticariat care cumpara carti | Achizitii-carti.ro

cumparari carti in Bucuresti

Important de retinut faptul ca volumele nu trebuie inghesuite pe rafturile bibliotecii, deoarece in acest fel acestea se deterioreaza. Un alt aspect esential in vederea intretinerii cartilor vechi este stergerea lor de praf la un anumit interval de timp.

In cazul in care se deterioreaza, cartile vechi pot fi reparate, insa este nevoie de materiale calitative. Exista cateva trucuri pe care proprietarii de carti le pot folosi atunci cand repara cartile vechi. Este ideal ca aceste volume sa ramana intr-o stare optima cat mai mult timp.