CasaEduard.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de canapele extensibile, canapele clasice si coltare pentru living. In ultimii ani, coltarele au devenit optiunea ideala atunci cand vine vorba de designul interior modern.

Bineinteles, nu inseamna ca toate canapelele obisnuite nu merita luate in considerare, dar alegerea dintre cele doua nu ar trebui sa fie facuta fara o analiza atenta. Dar, pentru a decide daca un coltar extensibil este un bun plus pentru camera de zi, este important ca proprietarii sa stie mai multe despre toate avantajele si dezavantajele alegerii acestei solutii.

Crearea unui aspect functional ar trebui sa fie principala preocupare in timpul oricarui proiect de redecorare – la urma urmei, camera de zi este cea mai vizitata camera din casa si utilizarea acesteia ar trebui sa fie intotdeauna confortabila. Proprietarii trebuie sa se asigure ca aseaza noul mobilier intr-un mod care sa ofere mult spatiu.

Un frumos coltar negru se potriveste stilistic perfect cu restul designului, dar daca nu exista suficient spatiu pentru el, atunci se poate opta pentru o canapea mai mica.

Coltare pentru living – avantaje

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui coltar pentru camera de zi este faptul ca se pot aseza mai multe persoane decat pe o canapea clasica. Din acest motiv, este o optiune excelenta pentru oricine are un living mic, dar adesea oaspeti.

Coltar extensibil | Coltare pentru living | CasaEduard.ro

coltar extensibil

Asezarea unei astfel de canapele intr-un colt al unei camere ofera mult spatiu pentru ca toata lumea sa se aseze confortabil fara a fi nevoie sa se caute scaune suplimentare. Si, in acelasi timp, aspectul camerei ramane deschis marind optic camera de zi.

In ziua de azi, coltarele pentru living sunt mult mai apreciate decat canapelele standard. Dupa cum s-a mentionat si mai sus, un coltar va maximiza spatiul si va crea un adevarat confort pentru toti cei ce se aseaza pe el.

Atat canapelele clasice cat si coltarele se gasesc intr-o gama variata de modele si culori, iar in functie de preferintele fiecarui proprietar si in functie de dimensiunea casei, vor fi achizitionate cele mai frumoase si potrivite modele pentru sufragerie.