O afacere de succes se bucura de un numar mare de clienti, dar presupune si investitii pentru dezvoltarea spatiului industrial in care isi desfasoara activitatea, pentru a putea face fata cererii tot mai mari.

Cu toate ca spatiul necesar trebuie sa fie mai mare, in general, utilajele folosite sunt aceleasi, motiv pentru care managerii trebuie sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru transportarea acestora de la o adresa la alta. In acest caz, serviciile de relocari industriale cu role transportoare, oferite de compania AdUtilaj, pot fi foarte utile si eficiente.

In plus, un astfel de proces de relocare industriala este unul complex, care are nevoie de o planificare minutioasa. De aceea, realizarea acestui proces se face, de obicei, in mai multe etape:

  • Demontarea utilajelor care urmeaza a fi transportate

Dupa realizarea unui plan foarte bine detaliat, pentru a permite transportarea de la o adresa la alta, unele utilaje trebuie sa fie demontate. Chiar si in astfel de conditii, folosirea unor role transportoare sunt necesare pentru miscarea utilajelor de mari dimensiuni, a caror greutate este una foarte mare.

  • Relocarea industriale cu role transportoare

Dupa demontare se trece la relocarea propriu-zisa, cu ajutorul rolelor transportoare. De intregul proces se va ocupa o echipa de la AdUtilaj.ro, care va fi coordonata de la centru astfel incat procesul sa fie unul de succes.

Relocari industriale cu role transportoare | Mutari utilaje de constructii | AdUtilaj.ro

mutari utilaje de constructii

  • Montarea utilajelor sau echipamentelor

Odata ajunse la noua locatie utilajele sau echipamentele relocate vor fi montate in spatiile special amenajate pentru acestea, etapa care este asigurata tot de echipa care s-a ocupat de intregul proces. De asemenea, echipa AdUtilaj se va ocupa si de documentatia necesara relocarii, mai ales daca este vorba despre un transport agabaritic, pentru care sunt necesare aprobari suplimentare.

In plus, un alt serviciu la fel de util din portofoliul AdUtilaj este si cel de mutari utilaje de constructii, care, de asemenea, presupune utilaje si echipamente speciale.

In concluzie, serviciile oferite de AdUtilaj sunt folositoare atat antreprenorilor din domeniul constructiilor, cat si celor din domeniul industrial, dar pot fi accesate de oricine are nevoie de un utilaj de inchiriat.