Doamnele cauta in mod regulat tot felul de modalitati pentru a avea un par mai lung si mai des. Parul este cartea lor de vizita. Potrivit oamenilor de stiinta, parul creste cu aproximativ 0,3 si 0,5 mm pe zi pana la 1,5 cm pe luna si 12/15 cm pe an.

Desi aceasta statistica este un fapt, de multe ori este dificil de obtinut un astfel de efect. Din fericire, exista cateva metode care pot ajuta in acest sens si anume:

  • Fii prietena cu foarfeca

Varfurile trebuie taiate in mod regulat. Astfel firul de par va fi mai sanatos si mai gros.

  • Nu uita de balsam

Balsamul face minuni cu parul. Nu este doar pentru anumite tipuri de par, ci ar trebui sa fie o parte integranta a rutinei fiecarei doamne.

  • Ingrediente magice

Se recomanda folosirea uleiului de cocos si a otetului de mere, pentru a stimula cresterea. De asemenea, contribuie la fortifierea firului de par. Berea este de asemenea potrivita. Se poate aplica in sampon, la spalare sau in loc de balsam.

  • Suc de ceapa si ulei de cocos

Sucul de ceapa are avantajele lui, iar in combinatie cu uleiul de cocos este cu adevarat grozav. Uleiul de cocos este bogat in vitamina E. Acestea vor hrani parul, il vor hidrata si il vor impiedica sa se rupa.

  • Masti de par

Mastile de par sunt o parte importanta a rutinei. Ingrediente, precum mierea, lamaia, avocado, uleiul de masline si sucul de ceapa sunt bune pentru masti.

  • Nutritie

Unele alimente pot contribui la cresterea parului. Se recomanda vitamina H (biotina). Este combustibilul organismului si are un efect bun asupra cresterii parului. Bogate in biotina sunt laptele, branza, ouale, nucile, carnea de porc, avocado si altele.

  • Rabdare

Parul nu va creste peste noapte. Insa daca se urmeaza aceste sfaturi se pot obtine rezultate uimitoare. Un par lung si sanatos este o sarcina dificila, dar nu de neatins.