Multi au retineri atunci cand vine vorba de vanzarea cartilor de acasa catre anticariate, pentru ca se gandesc ca nu orice domeniu sau specializare este acceptata. Din fericire, contrar asteptarilor, toate cartile sunt acceptate, indiferent de domeniul in care sunt specializate.

Cu alte cuvinte, fie ca este vorba despre carti istorice sau beletristice, achizitorii isi vor arata interesul atat timp cat produsele se afla intr-o stare decenta sau chiar excelenta.

Astfel, anticariatele posteaza anunturi pe internet de tipul „cumpar carti de orice fel” prin intermediul carora isi fac cunoscuta intentia de a cumpara carti din toate domeniile, fara sa existe o anumita limita.

3 exemple de genuri de carti care pot fi vandute catre anticariate

  • Critica si literatura

Cei care au la dispozitie carti de critica si literatura sunt cu precadere studentii care aprofundeaza si invata despre stiintele umaniste. Daca isi doresc sa le fie de folos si altor colegi si sa obtina un banut in plus, tot ce trebuie sa faca este sa acceseze anunturile „cumpar carti in regim anticariat” prin care pot lua legatura cu anticariatele.

Cumpar carti de orice fel | Cumpar carti in regim anticariat | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

  • Carti de specialitate (stiinte)

Contrar asteptarilor, cartile de specialitate sunt la mare cautare de persoanele care vor sa se formeze in anumite domenii. Astfel, cartile despre medicina, tehnologie, agricultura, botanica, astrologie etc. nu trebuie sa fie aruncate la gunoi sub nicio forma, pentru ca anticariatele sunt dispuse sa plateasca sume generoase de bani pentru acestea.

  • Religie si spiritualitate

Fiecare persoana are cel putin o colectie intreaga de carti religioase sau de spiritualitate acasa. Cei care nu le mai folosesc, dar care nu vor nici sa le arunce, pot lua legatura cu achizitorul din cadrul anticariatului pentru a le vinde simplu, usor si rapid. CumparCarti.ro este una dintre variantele de care orice persoana poate tine cont atunci cand isi doreste sa-si vanda cartile de acasa.

In concluzie, proprietarii de carti pot sa-si vanda produsele indiferent de domeniul din care acestea fac parte, datorita faptului ca anticariatele accepta carti din toate domeniile existente, oferind sume considerabile de bani pentru ele.