Cartile vechi din biblioteca, prafuite si ingalbenite de timp nu mai par atat de atragatoare pentru copii si uneori nici informatiile din ele nu le sunt prea utile celor mici. De aceea, parintii interesati sa cumpere copiilor carti si enciclopedii noi din care sa invete cele mai interesante si fascinante lucruri despre planeta, despre lumea in care traiesc, pot raspunde anunturilor postate online de tipul “cumparam carti din toate domeniile”.

In spatele anunturilor stau reprezentantii unui anticariat, Anticariat-Carti.com, care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a evalua cartile, pentru a face o oferta de pret corecta si, daca oferta este acceptata, pentru a le ridica si a le transporta la sediu, fara nicio implicatie sau obligatie din partea vanzatorilor.

Avantajele enciclopediilor moderne cumparate dupa colaborarea cu cei din spatele anuntului “cumparam carti din toate domeniile

Enciclopediile moderne ajuta parintii sa cultive dragostea pentru carti celor mici si sa le starneasca si curiozitatea pentru a cunoaste lumea. Aceste carti contin informatii esentiale, dar si ilustratii bogate si atractive. Enciclopediile raspund la intrebarile copiilor curiosi, punand bazele culturii generale pe care o vor completa ulterior.

Cumparam carti din toate domeniile | achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

cumparam carti din toate domeniile

Cu banii obtinuti din colaborarea cu specialistii in achizitii de carti, parintii pot cumpara copiilor:

  • Enciclopedia Larousse “Spune-mi despre mitologie”, de Anne Royer, care ofera informatii interesante despre zei, zeite, aventuri mitologice, creaturi si animale din mitologie.

  • Setul de 4 volume National Geographic Kids “Citesc si descopar lumea”, ideale pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani interesati de animale, plante si de tot ceea ce reprezinta planeta.

  • Enciclopedia 5000 de lucruri uimitoare despre orice”, care contine informatii interesante despre ciocolata, culturile eco, inclusiv informatii despre locuri ciudate din toate colturile planetei si detalii uimitoare despre animale.