Pentru ca nu oricine poate prepara un tort de casa la aniversari si ocazii importante, indiferent ca acestea sunt organizate la restaurant sau acasa. Pentru ca multi nu mai au timpul necesar si priceperea pentru a face un tort delicios si care sa fie si aspectuos, oamenii moderni cauta o cofetarie cu livrare la domiciliu care sa le asigure dulcele de care au nevoie atunci cand celebreaza ceva important in viata lor.

Torturi delicioase pot fi comandate pentru orice ocazie de la o cofetarie cu livrare la domiciliu

Unul din magazinele online de torturi si prajituri care este foarte apreciat de catre clienti, una din putinele cofetarii care ofera torturi personalizate tuturor clientilor interesati, eTorturi.ro a luat nastere din dorinta de a veni pe piata de dulciuri cu un alt concept. Retetele sunt unice, blatul torturilor este de casa, facut dupa o reteta unica si experimentata de cativa ani de zile, cremele sunt facute in casa, sunt facute dupa retete vechi, fara a adauga potentiatori de aroma sau E-uri, coloranti sau conservanti, iar clientii sunt foarte multumiti de rezultat.

Torturile nu sunt produse in serie si vandute, ci sunt facute bucata cu bucata, fiecarui detaliu se acorda o atentie deosebita, pana si figurinele de pe torturile de pe copii au un machiaj perfect, astfel incat rezultatul sa fie unul deosebit, iar clientul sa revina ori de cate ori are nevoie de un tort.

Torturi personalizate | Cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

torturi personalizate

In plus, fiecare tort este insotit de un candy bar decorat in tema respectiva si care este compus din briose si miniprajituri care sunt decorate cu crème delicioase, precum si din bezele, macarons, cake pops sau acadele dulci. Pretul per kilogram este stabilit impreuna cu clientul in functie de complexitatea decorului si clientul poate sa mearga in laborator pentru a face degustari sau pentru a stabili de comun acord cu specialistii o schita a tortului.

Profesionistii eTorturi incearca sa scoata fiecare tort in evidenta, sa il transforme in piesa de rezistenta a serii sau a petrecerii, sa asigure clientilor ca fiecare eveniment fericit din viata lor este incununat cu succes si ca toti invitatii vor fi incantati la final si vor ramane cu acel gust dulce pe buze despre care vor vorbi mult timp.