Sanatatea este pe primul plan. In reclamele si emisiunile TV se sugereaza adesea ca zaharul este nociv pentru sanatatea si buna dezvoltare a organismului, atat a copiilor cat si a adultilor. Insa nimeni nu se poate lipsi de dulce. Corpul omului cere dulce pentru a putea functiona mai bine. Insa nu orice este dulce si ambalat frumos merita cumparat si consumat. Pentru evenimente, aniversari, reuniuni, zile onomastice, specialistii recomanda consumul unei felii de tort preparat din ingrediente naturale. Torturile cu poza si torturile copii sunt cele care fac deliciul fiecarei petreceri, au un gust desavarsit si lasa o impresie buna invitatilor. Cofetaria online etorturi.ro ofera cele mai bune solutii “dulci”, fie ca vorbim aici de prajituri de casa sau torturi de lux.

Oferta cofetariei online – torturi delicioase la preturi avantajoase

torturi de lux

Cu o varietate de aproximativ 30 de compozitii, cofetaria online isi asteapta clientii cu felurite modele de torturi tematice, de lux, pentru nunta sau botez, cu flori sau cu personaje din desene animate, dar si torturi cu poze. Aceste torturi sunt atat de bine realizate si cu o nota pregnanta de intimitate incat fac deliciul oricarui invitat dar si organizator. Torturile cu poze pot fi folosite la aniversari surpriza, la petreceri de logodna, la petreceri pentru copii, precum si la alte evenimente.

Pozele sunt inserate intr-un mod profesional si frapeaza prin frumusetea si unicitatea lor. Dar si torturile pentru copii sunt foarte reusite. Acestea pot avea poza personajelor preferate sau mai multe figurine dulci. Sunt ideale la petreceri de botez, taieri de mot, aniversari, onomastice, dar si la reusite precum incheierea unui ciclu de invatamant, obtinerea unei medalii sau diplome.

Cea mai buna metoda de a surprinde pe cei dragi este cu un tort reusit. Acesta trebuie sa fie facut din ingrediente proaspete si dupa retete traditionale, sa aiba un gust desavarsit si sa fie certificate, sa aiba un aspect conform evenimentului si tematicii si sa fie foarte frumos decorate, cu multa migala si pricepere. Cofetaria online Etorturi trimite acasa sau la local tortul comandat la ora si data stabilite!