Urmeaza sa lasati masina intr-o parcare pentru o perioada lunga de timp? Daca planificati o vacanta de familie sau vi s-a cerut sa mergeti intr-o calatorie mai lunga de afaceri, este posibil sa aveti nevoie sa lasati masina in aeroport pentru o perioada mai lunga de timp. Asadar, poate fi o problema dificila pentru cei care nu au mai facut-o niciodata inainte, insa devine un proces simplu daca va pregatiti din timp si daca luati toate masurile de precautie necesare pentru a va mentine masina in siguranta.

Daca ati mai lasat masina parcata un timp indelungat, s-ar putea sa fi experimentat deja dificultatea de a porni din nou masina. Nu e o garantie ca bateria se va descarca, insa pentru a fi sigur ca nu veti avea probleme, deconectati bateria masinii. Astfel va asigurati ca evitati un scenariu frustrant intr-un loc in care nu prea aveti cui sa cereti ajutorul.

Daca intentionati sa pelcati pentru mai mult timp, este important sa verificati anvelopele inainte de a pleca. Daca acestea nu sunt umflate la presiunea recomandata sau scapa aer, cu siguranta, vor fi total lipsite de presiune atunci cand va veti intoarce. Intotdeauna, inainte de a pleca, asigurati-va ca aerul din roti este la presiunea optima!

Nu lasati geamurile deschise chiar daca urmeaza sa lasati masina intr-o parcare acoperita. Acest lucru nu va face decat sa atraga privirile altor utilizatori ai parcarii sau chiar a hotilor care tranziteaza zona in cautarea prazii. Intr-adevar, in interiorul masinii se va aduna o caldura insuportabila, dar aceasta se va risipi odata cu racoarea din timpul noptii.

Incarcatoarele, castile si alte cabluri albe folosite ca accesorii pentru diverse dispozitive, inseamna ca utilizatorul detine aparatura smart. Nu lasati la vedere astfel de obiecte, deoarece puteti cadea prada oamenilor care se ocupa cu sustragerea bunurilor din masini sau cu alte stricaciuni a caror remediere costa. De asemenea, nu lasati la vedere aparate radio/CD sau modulatoare FM.

Cand doriti o parcare pe termen lung in Otopeni care sa ofere siguranta masinii, nu trebuie decat sa accesati park4fly.ro

parcare pe termen lung in Otopeni

Precautia este cea care ofera cea mai mare siguranta, insa atunci cand doriti o parcare pe termen lung in Otopeni care sa ofere siguranta masinii, nu trebuie decat sa accesati park4fly.ro pentru a rezerva un loc. In aceasta parcare din Otopeni pe termen lung, clientii au acces video 24/7, agent de paza si asigurarea ca totul se va fi bine in final!