Cele mai bune statii pentru masina

Avanti

Infiintata in anul 1993 si avand ca principal obiect de activitate productia si comercializarea de echipamente de protectie si de lucru, firma Avanti a reusit sa scrie o pagina noua in istoria Sibiului. Inca de la aparitia pe piata s-a distins prin produse de o foarte buna calitate.

Kit statie radio CB Avanti Micro

Aceasta statie Avanti Micro este o statie radio CB de dimensiuni mici care asigura un confort sporit pe parcursul intregii utilizari avand functii reglabile si fiind usor de manipulat si depozitat:

Aspecte pozitive:

  • Statia se bazeaza pe tehnologia SMD si este dotata cu display LCD;

  • Are mufa suplimentara pentru difuzor extern;

  • Butoanele din dotare permit schimbarea usoara a canalului direct de pe microfon;

  • Permite utilizarea in modul AM si FM.

Apecte negative:

Functioneaza intr-o gama de frecventa mica, cuprinsa intre 25.565 MHZ si 27.405 MHZ.

Statie radio CB Avanti Primo *PRO-Version*

Statia avanti Primo este o statie auto CB care se remarca prin complexitatea functiilor. De asemenea, ofera o foarte buna calitate a emisiei si receptiei ceea ce o face foarte apreciata de soferi.

Aspecte pozitive:

  • Asigura confort sporit pe parcursul intregii utilizari datorita functiilor Noise Blanker, Automatic Noise Limiter si HI-CUT;

  • Se bazeaza pe tehnlogia SMD si ofera posibilitatea de a fi programata pe calculator;

  • Permite setarea de parametri diferiti pe fiecare canal;

Apecte negative:

Dimensiunile mari pot reprezenta un dezavantaj mai ales pentru utilizarea in masinile cu spatiu disponibil redus.

CRT

Compania CRT France se mentine in top investind tot timpul in dezvoltare. In cei peste 30 de ani de experienta in acest domeniu producatorul francez a inclus in portofoliul sau cele mai mici statii radio din intreaga lume. Pe langa ele CRT a dezvoltat inclusiv cele mai moderne tehnici de fabricatie si materialele si piesele au cea mai buna calitate. Toate statiile auto oferite de CRT au un design modern si sunt foarte bine verificiate in asa fel incat sa le poti alege fara griji.

Atunci cand vrei sa calatoresti in cele mai bune conditii iti recomandam sa iti iei toate masurile de precautie si sa iti cumperi o statie pentru masina. Acestea nu sunt scumpe insa sunt foarte usor de gasit si de montat si te vor ajuta cu siguranta.