canapea extensibila este foarte versatila, fiind potrivita in orice spatiu, mai ales intr-unul mic sau intr-unul care are mai multe destinatii, ca de exemplu un birou cu spatiu de relaxare sau o garsoniera, in care camera este utilizata atat ca si camera de zi, dar si ca dormitor.

In acest caz, este foarte important sa se aleaga o canapea de calitate, mai ales in ceea ce priveste materialul si mecanismul de convertire. De aceea, CasaEduard.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de astfel de canapele extensibile, la o calitate superioara si preturi avantajoase. In plus, acestia au posibilitatea de a-si realiza pe comanda canapeaua pe care si-o doresc.

Poate fi amplasat un pat matrimonial intr-un dormitor mic?

Raspunsul corect este ca da, insa amplasarea unui pat matrimonial poate avea atat avantaje, cat si dezavantaje. De acestea ar trebui sa tina cont cei care au un dormitor mic si doresc sa il reamenajeze, in functie de preferinte si prioritati.

Astfel ca principalul avantaj pe care il ofera un pat matrimonial este confortul foarte mare din timpul somnului, mai ales daca se alege o saltea de calitate. In plus, pretul unuia poate fi mai mic decat al unei canapele extensibile.

In ceea ce priveste dezavantajele amplasarii unui pat matrimonial intr-un dormitor mic, acestea sunt cateva si destul de importante. In primul rand, spatiul, care este si asa limitat, va fi mult redus, ceea ce nu va mai permite adaugarea si a unor noptiere sau comode, utilizate adesea pentru depozitare.

Canapea extensibila cu 2 locuri | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila cu 2 locuri

Pe de alta parte, pretul mic al patului poate fi crescut din cauza faptului ca va fi nevoie si de cumpararea uni saltele si chiar a unei somiere.

De ce se merita alegerea unei canapele extensibile pentru dormitor?

Pe de alta parte, intr-un dormitor mic, o canapea extensibila cu 2 locuri poate fi cea mai potrivita alegere. Aceasta poate fi utilizata atat ca spatiu de relaxare pe timpul zilei, cat si ca spatiu pentru odihna in timpul noptii.

Dezavantajul, in acest caz, poate fi dimensiunile destul de mici ale canapelei, daca este utilizata pentru somnul a doua persoane.