Conducatorii auto care isi doresc sa apeleze la serviciul de inchirieri auto din Bucuresti au la dispozite o gama extrem de larga de autoturisme din care pot alege, astfel incat sa se bucure de drumuri confortabile, rapide si eficiente. Este vorba despre o alternativa moderna la mijloacele de transport in comun, care se adreseaza cu precadere persoanelor care vor sa aiba libertatea de a pleca oriunde, oricand isi doresc, fara sa mai astepte dupa trenuri, microbuze sau autocare. Inainte de a lua o decizie, conducatorii auto trebuie sa stie, insa care sunt tipurile de masini de inchiriat din Bucuresti pe care le au la dispozitie!

Masini mici

Autoturismele micute, fiabile sunt excelente pentru drumurile scurte, realizate mai ales in interiorul oraselor. Aceste tipuri de masini sunt minunate pentru a fi folosite in zonele aglomerate, dar si pentru ca sunt simplu de parcat!

Van-uri

Excelente pentru a fi folosite de catre familiile numeroase, van-urile pot fi inchiriate mai ales atunci cand oamenii vor sa plece in vacanta si nu isi doresc sa lase pe nimeni acasa. Generoase din punct de vedere al spatiului, aceste autoturisme sunt prevazute cu functii moderne, care asigura tot confortul necesar pasagerilor!

Masini de lux prin serviciul rent a Car Bucuresti

Pe lista autoturismelor care mai pot fi inchiriate de la Inchirieri-Masini.ro se numara si cele de lux. Aceata categorie de masini se adreseaza cu precadere oamenilor de afaceri, care nu vor sa faca rabat de la conditiile cu care sunt obisnuiti si care, in acelasi timp doresc sa continue sa conduca in stilul pe care si-l doresc.

Masini de inchiriat din Bucuresti | masini de inchiriat din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

SUV si Crossover-uri

Ideale pentru terenuri accidentate, asa cum sunt, de exemplu cele de la munte, SUV-urile si Crossover-urile pot fi inchiriate de soferii care vor sa se bucure de experiente inedite si care cauta sa aiba parte de adrenalina. Autoturismele au un design modern, interesant, sport si extrem de atractiv, fiind prevazute cu functii care sa corespunda cu tipurile de terenuri pe care sunt folosite in general.

Pe langa masinile deja mentionate, conducatorii auto se pot indrepta si catre cele tip estate, dar si catre masinile automate, toate fiind extrem de populare astazi!