Cei care nu mai au suficienta forta fizica din cauza unei afectiuni, astfel incat sa se poata deplasa, trebuie sa apeleze la un cadru ortopedic. Cadrul ortopedic este un dispozitiv ajutator pentru deplasare.

In ceea ce priveste comercializarea cadrelor ortopedice, acestea se pot gasi in diverse tipuri. Pentru a se face cea mai buna alegere atunci cand se achizitioneaza un cadru ortopedic este important sa se stie cateva informatii despre el.

Pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro clientii vor avea posibilitatea sa analizeze ofertele avantajoase ale cadrelor ortopedice. Gama este desul de diversificata, iar cadrele sunt realizate din cele mai bune si cele mai rezistente materiale. De asemenea, acestea sunt antiderapante, dar si ajustabile, deci inaltimea poate fi reglata in functie de nevoile utilizatorului.

Opteaza pentru un cadru ortopedic pliabil!

Cadrul ortopedic pliabil este una dintre cele mai bune variante. In acest fel, dispozitivul medical se poate transporta in portbagajul masinii economisind astfel foarte mult spatiu. Este o varianta buna si pentru cei care nu utilizeaza cadrul zi de zi. Acesta se pliaza si ocupa mult mai putin spatiu in casa.

Pentru o deplasare mai simpla, alege cadrul de mers cu roti!

Un cadru de mers cu roti este mult mai recomandat decat unul simplu, deoarece ofera mobilitate. Se considera ca un cadru cu roti este si mult mai rapid. Totul depinde de nevoile fiecarui om in parte. Inainte de achizitionarea unui cadru cu roti se recomanda verificarea rotilor.

Cadru de mers | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

In cazul in care acestea sunt pivotante, inseamna ca dispozitivul medical trebuie ridicat atunci cand se doreste schimbarea directiei. Daca nu sunt pivotante, schimbarea directiei de mers se va face foarte simplu fara a fi nevoie de ridicarea cadrului de pe sol.

Exista si cadre ortopedice rolatoare. Acestea au 3 sau 4 roti, dar si frana. Majoritatea rolatoarelor sunt prevazute cu un scaunel, pentru ca utilizatorul sa se poata odihni in cazul in care a obosit. Unele dintre ele au si cosulet, in care se pot pune micile cumparaturi.