Datorita avantajelor pe care le aduce aceasta interventie, oamenii apeleaza din ce in ce mai frecvent la inserarea unui implant dentar in Bucuresti, de exemplu TwinDent. Cu toate acestea, inca mai exista sceptici, din cauza miturilor care circula despre implanturile dentare.

Asadar, ce este mit si ce este realitate? Informatiile care urmeaza vor clarifica toate nelamuririle cu privire la implantul dentar!

Organismul uman poate respinge un implant dentar

In zilele noastre, tehnologia care sta la baza implanturilor dentare a ajuns intr-un stadiu extrem de avansat. Mai mult, periodic apar metode noi, menite sa faca aceasta procedura din ce in ce mai simpla si sigura. Astazi, implanturile dentare au ajuns in punctul in care au o rata de succes de 98%. In concluzie, afirmatia conform careia organsimul uman poate respinge implantul dentar nu este decat un mit.

Impantul dentar provoaca durere

Durerea rezultata in urma procedurii variaza in functie de numarul de implanturi. Un singur implant va provoca doar un disconfort asemanator cu cel pe care il provoaca montarea unei plombe dentare. In cazul in care se pun mai multe implanturi in acceasi sedinta, medicul are la indemana metode pentru a reduce la zero disconfortul pacientului, iar acesta nu simte durere in timpul interventiei.

Costurile post-interventie sunt mari

Implanturile dentare au nevoie de aceleasi ingrijiri care li se acorda si dintilor naturali. Nu este nevoie de un tratament special si costisitor, ci doar de un periaj corect, de folosirea atei dentare si a apei de gura cu proprietati antibacteriene. Vizitele regulate la clinica dentara TwinDent sunt si ele necesare, insa nu trebuie sa fie efectuate mai des doar pentru ca persoana in cauza are implanturi dentare.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Implantul dentar intr-o clinica de top este mai scump

Aceasta afirmatie nu este tocmai corecta, deoarece costul implantului depinde de mai multe aspecte, printre care tipul implantului sau materialul din care este confectionat. Intr-adevar, exista clinici care ridica preturile doar pentru ca se afla in centrul orasului, insa nu toate apeleaza la aceasta practica.

De exemplu, la Twin Dent, o clinica dentara din Cotroceni, se practica preturi corecte, care reflecta doar calitatea lucrarilor si profesionalismul medicilor.Pentru o lista completa de preturi, cei interesati pot accesa Twindent.ro.