AloTractari este o una dintre cele mai tinere, dar si cele mai eficiente companii de tractari auto. Dorinta de a ajuta soferii aflati in dificultate a dat nastere unora dintre cele mai profesioniste servicii existente la ora actuala pe piata. De la asistenta rutiera si pana la rent a car sau service auto, toate acestea sunt disponibile pe cel mai mare site de tractari.

tractari auto

Servici de Tractari Auto – Alo Tractari!

Cuvintele de ordine ale www.alotractari.ro sunt fara doar si poate profesionalismul, seriozitatea, dar si promptitudinea. Clientii sunt foarte incantati de serviciile oferite si recomanda compania cu toata increderea. In plus, pretul afisat este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce aduce un mare avantaj in momentul contactarii dispeceratului.

Costurile sunt in stransa legatura cu greutatea totala a autovehiculului. In cazul interventiilor din afara Bucurestiului se va achita o taxa de 1.5 lei/km in plus, in functie de distanta, dar si de zona. Daca se realizeaza o programare in avans pentru orice serviciu de tractari, pretul afisat pe site poate sa scada cu pana la 80%.

La locul interventiei se deplaseaza in maxim 30 de minute o autospeciala echipata cu specialisti care vor efectua o constatare gratuita si vor oferi soferilor cele mai utile sfaturi tinand cont de bugetul acestora. Exista situatii in care problemele tehnice sunt minore si pot fi remediate pe loc. In caz contrar, masina este tractata pana la cel mai apropiat service unde beneficiaza de cele mai bune ingrijiri. Daca soferul decide sa aleaga un service partener, costul tractarii scade chiar si pana la 50-100%.

Numarul de telefon unic este disponibil in orice retea. Un operator este pregatit sa preia apelurile indiferent de ora si sa rezolve cu promptitudine toate solicitarile. Sunt contactate autospecialele pentru a stabili care dintre acestea se afla cel mai aproape de locul interventie. Acesta este motivul pentru care in maxim 30 de minute de la efectuarea apelului telefonic, o platforma ajunge pentru remedierea problemelor aparute.

Pentru orice serviciu tractari masini Bucuresti, clientii pot apela cu incredere la companie si vor avea parte de cele mai prompte servicii. In orice sector al capitalei, interventiile se realizeaza in cel mai scurt timp ceea ce ofera clientilor un grad ridicat satisfactie.