A fi sfatuit este la fel de dificil ca a sfatui pe cineva. Nu oricine o poate face, ci este nevoie de un intreg set de abilitati si competente de comunicare. De cele mai multe ori, in situatiile dificile prin care avem de trecut, este nevoie sa avem alaturi sfatuitori sinceri si bine intentionati.

Un sfatuitor care a facut cariera din pasiunea lui este, de fapt, o persoana care detine toate informatiile cu privire la un anumit domeniu sau o nisa a unui domeniu mai vast. Sfatuitorul zilelor noastre este consilierul sau consultantul, persoana ce intra in contact direct cu clientii, le asculta problemele si incearca solutionarea lor. Nu exista consultantul perfect, ci doar consultantul care empatizeaza cu clientul. Intre cei doi se leaga o relatie strict profesionala, bazata pe calitatile profesionale ale specialistului consultant.

Chiar daca consultantul auto se prezinta singur in fata unui client, in spatele lui are intreaga echipa care poate ajuta in momentele de criza.

Consultantul auto

Echipele bune au relatii excelente si stiu sa exploateze punctele forte si sa compenseze punctele slabe ale membrilor lor. Toti membrii echipei trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda, sa cunoasca obiectivele si sa urmareasca atingerea lor, atat separat cat si impreuna. Identitatea echipei de consultanti este data de capacitatea fiecarui membru de a solutiona cazurile care ii sunt atribuite, de succesul obtinut, de multumirea clientilor si de recomandarile ulterioare. E uimitor sa vezi cum o echipa creste si se dezvolta datorita implicarii fiecarui membru, la fel cum e uimitor sa vezi cum fiecare membru se dedica clientilor. Nu pot exista consultanti buni fara clienti care sa le acorde incredere deplina, iar increderea acordata cuiva aduce dupa sine avalanse de realizari. Un lucru e clar, unii fara altii nu s-ar putea dezvolta!

CarConcierge este o firma de inmatriculari auto in Bucuresti si pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta in cumparare auto, vanzare si inmatriculari. Odata cu serviciile impecabile de consultanta vin si cei mai priceputi consultanti care sunt mereu pregatiti sa ofere suportul necesar tuturor clientilor. Pe site-ul http://carconcierge.ro/ gasiti lista completa de servicii si tarife, astfel incat sa puteti planifica in detaliu prioritatile si bugetul.