Una din cele mai apreciate carti vechi si ieftine care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui cititor este “Crima si pedeapsa”, scrisa de F. Dostoievski, unul din cei mai importanti autori ai literaturii universale. Acest roman nu lipseste in general din lista de lectura din liceu, facultate, dar si de pe lista celor mai importante romane de citit intr-o viata.

Care este povestea din romanul Crima si pedeapsa?

In spatele romanului Crima si pedeapsa care se regaseste de regula in oferta de reduceri de carti din anticariat la Printre Carti, la un pret foarte bun, se ascunde o poveste extrem de complexa, intensa si interesanta in acelasi timp.

Astfel, personajul principal, Raskolnikov, un student care se afla intr-o situatie financiara precara, dar foarte mandru, se pregateste sa ucida camatareasa la care ducea diferite lucruri pentru a trai cateva zile. Personajul principal este un idealist prin definitie care nu ucide pentru bani, din necesitate financiara, ci pentru ca este sigur ca o astfel de persoana trebuie eliminata din societate.

Personajul vrea sa schimbe viata celor din jur, sa le faca un bine, chiar daca se sacrifica pe sine insusi in acest sens. Romanul prezinta povestea lui Raskolnikov agitat, framantat de gandurile unui omor, incercand sa scape de privirile gazdei sale curioase careia ii datora bani.

Carti vechi si ieftine | Reduceri de carti din anticariat | Crima si pedeapsa | PrintreCarti.ro

reduceri de carti din anticariat

Este un roman plin de suspans, tensiune, in care personajul este transformat intr-un criminal cu voie si fara voie pentru ca este nevoit sa ucida si sora camataresei, o femeie blanda si buna, dar care ar fi martora la crima si l-ar denunta.

Oferta PrintreCarti.ro include acest roman la un pret foarte bun, un roman care arata ca, indiferent cat de justificata ar fi o crima, aceasta poate imbolnavi, poate pedepsi, povara tainuirii crimei contribuind la degradarea starii de sanatate.

Cu un personaj complex, cu o poveste extrem de interesanta, acest roman psihologic este foarte bun, ajuta cititorii sa intre in mintea criminalului si sa il considere la sfarsit, fie vinovat, fie cel mai bun om din lume.