In unele biblioteci personale, cartile bestseller au rafturile lor speciale, dedicate celor mai apreciate carti din literatura straina si romaneasca din toate timpurile. Aceste carti foarte cunoscute sunt si apreciate la adevarata lor valoare de catre cumparatori de carti vechi care reprezinta un anticariat, cum este de exemplu Anticariat Carti care se ocupa cu aceste servicii.

Bestsellerele sunt cele mai vandute carti dintr-o anumita categorie, intr-un anumit an sau perioada de timp, care si acum sunt cunoscute si apreciate la adevarata lor valoare.

Lista de bestselleruri se schimba de la an la an, de aceea exista sansa ca in biblioteca personala sa existe foarte multe carti de acest gen pentru care proprietarii pot obtine o evaluare financiara foarte buna.

Cat castigi din vanzarea bestsellerurilor din biblioteca?

La intrebarea “unde vand carti bestseller?” raspunsul este foarte simplu! Oamenii pot vinde astfel de carti in colaborare cu un AnticariatCarti.com care isi trimite echipa specializata la domiciliul solicitantilor pentru a le face o evaluare gratuita si pentru a le oferi un pret bun pe acestea.

Bestseller este o carte care a fost foarte bine vanduta intr-o anumita perioada, o carte frumoasa, interesanta si foarte bine receptionata de catre public. Acestea pot fi foarte bine cotate de catre evaluatori si, daca proprietarul isi da acordul, poate obtine usor cateva zeci sau sute de lei din acestea.

Unde vand carti | Cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Cartile bestseller sunt usor de recunoscut inclusiv si de catre necunoscatori, care vor gasi pe coperta aceasta inscriptie, aceasta mentiune, precum si in mediul online comentariile si impresiile altor cititori sau criticilor literari.

Cele mai vandute carti – bestselleruri foarte apreciate de catre reprezentantii anticariatelor

Cele mai cunoscute carti bestseller pentru care proprietarii pot obtine un pret foarte bun includ:

  • Hotul de carti, scris de Markus Zusak, un bestseller cu o ecranizare de succes;
  • Un veac de singuratate, scris de G.G. Marquez, un bestseller care este si acum foarte apreciat de catre cititorii din intreaga lume;
  • De veghe in lanul de secara, scris de J.D. Salinger, un bestseller aparut in urma cu cateva decenii care se bucura de un succes extraordinar si acum.