Bruxelles este cunoscut pentru latura festiva si viata sa de noapte.  Iubitorii de muzica electronica isi gasesc fericirea la Fuse, Zodiak sau C12, in timp ce fanii Hip-Hop se pot intalni la Bloody Louis.

Madame Mustache atrage un public mai rock’n roll, in timp ce Bar Rouge primeste bufnite de noapte elegante. Turistii vor trai o experienta de neuitat in frumoasa capitala, vibrand la sunetul diferitelor atmosfere ale vietii de noapte din Bruxelles si descoperind cele mai bune cluburi si baruri din Bruxelles.

Bloody Louis

Acesta este situat pe celebrul bulevard Avenue Louise din Bruxelles. Cu canapele din piele Chesterfield, fotbal de masa si pinball, este locul de intalnire pentru iubitorii de muzica. Se adreseaza unui public divers si cosmopolit care se distreaza cu hiphop, house si muzica electronica. In 4 ani de existenta au intampinat artisti precum Dj Snake, Drake, Migos, Future, Diplo, Travis Scott, Tory Lanez, PNL, Martin Solveig.

Spirito Bruxelles

Spirito Bruxelles este un templu autentic de noapte: acest club de „fantezie“, cu un public ales, este stabilit intr-o fosta biserica anglicana. Interiorul emana opulenta si eleganta. Acest club unic face parte din lista celor mai frumoase cluburi din lume.

Celtica

Celtica este un pub irlandez mare, cu un club de noapte si la etaj, 8 ecrane TV pentru fanii sportului. Extrem de popular printre tinerii turisti, studenti si persoane singure din Bruxelles. Spectacole si DJ in weekend.

Zodiak 

Zodiak ofera o experienta de noapte aproape de Grand-Place. Fanii muzicii electronice se vor putea bucura de o calatorie muzicala si vizuala in acest loc in care cluburile si underground-ul se imbina perfect. Atmosfera sa prietenoasa favorizeaza scena electronica belgiana si tinerii artisti emergenti.

Madame Mustache

Madame Mustache este punctul de intalnire pentru o seara eclectica in inima Bruxelles-ului. Aici turistii pot avea parte de concerte alternative, swing, muzica din anii 80, rock’n roll – toate acestea la ,,Doamna mustata”.