Reprezentantii hipermarketurilor, supermarketurilor si micilor magazine de cartier care vand fructe si legume, dar si vanzatorii din piete sau din locuri autorizate trebuie sa investeasca in cantare electronice comerciale pentru a putea functiona in deplina legalitate. Aceste dispoztive au scopul de a asigura o cantarire exacta de fiecare data, fiind usor de folosit atat pentru clienti, cat si pentru angajati. Este important ca durata de utilizare a cantarelor recomandate de specialistii casedemarcat.eu sa fie cat mai indelungata.

Tipuri de cantare electronice comerciale in functie de nevoile de cantarire

La momentul actual, oferta de cantare electronice este la fel de variata ca si oferta de case de marcat in Galati, elemente la fel de importante pentru functionarea in deplina legalitate a unei afaceri. Cumparatorii pot alege cantare electronice simple, cu eticheta sau de capacitate mare, folosite de comerciantii en-gros, in functie de business-ul pe care il administreaza, de domeniul de activitate si de fluxul clientilor.

Utilitatea cantarelor cu acumulatoare pentru vanzarea legumelor si fructelor in piete

Pentru persoanele care vand in piete, care au un flux normal de clienti si au nevoie de un cantar cu o cantitate relativ redusa de cantarire (maxim 30 kg), se recomanda folosirea unor dispozitive cu acumulator. Un punct forte al cantarelor cu acumulator este meniul intuitiv si acumulatorul incorporat care permite pana la 9-10 ore de functionare la o singura incarcare.

Cantare electronice comerciale | Case de marcat in Galati | CaseDeMarcat.eu

case de marcat in Galati

Utilitatea cantarelor cu eticheta

Cantarele cu eticheta sunt cel mai des intalnite in hipermarketuri si supermarketuri, in zonele cu autoservire, folosite de catre angajati, dar si de catre clienti. Aceste cantare sunt usor de folosit si ofera rapid eticheta pe care cumparatorii o pot pune direct pe punga cu produsele cumparate, fiind siguri ca au ales cantitatea dorita.

Utilitatea cantarelor pentru comercianti en gros

Comerciantii en gros folosesc cantare de capacitate mare, de 150-300-500 kilograme, in functie de produsele comercializate. Acestea pot fi independente sau integrate intr-o solutie de gestiune, fiind folosite cu precadere in depozitele de legume si fructe sau de catre comerciantii en gros.