Persoanele cu dizabilitati, care nu se pot deplasa singure si care au nevoie de ajutor in acest trebuie sa ia in considerare achizitionarea unui scaun wc de camera de calitate. Acest tip de dispozitiv medical vine in sprijinul celor care vor sa intreprinda singuri activitatile de baza, de zi cu zi. Alegerea lui trebuie facuta, insa in functie de cateva elemente importante!

Dimensiunea potrivita

Pentru a fi utilizat in conditii optime, un scaun wc de camera bun trebuie sa aiba dimensiunea potrivita. Acest detaliu trebuie neaparat sa fie mentionat in descrierea produsului, pentru ca oamenii sa stie care este varianta potrivita pentru ei.

Scaun wc de camera: fix sau mobil?

Un alt detaliu care poate contribui la alegerea celor mai bune scaune este acela ca modelele pot fi mobile sau fixe, in functie de felul in care urmeaza a fi folosite. De exemplu, scaunele mobile au roti cu ajutorul carora sa fie miscate ori de cate ori este necesar, pe cand modelele fixe sunt potrivite cu precadere pentru a fi utilizate in acelasi loc.

In functie de materialele folosite

Magazinulortopedic.ro pune la dispozitia consumatorilor scaune wc de camera diverse din punct de vedere al materialelor din care sunt lucrate. Cele mai bune sunt modelele care au sezutul si manerele captusite cu burete si invelite apoi cu vinil. Astfel aceste obiecte sunt rezistente inclusiv la apa si sunt foarte usor de intretinut.

Scaun wc de camera | MagazinulOrtopedic.ro

MagazinulOrtopedic.ro

Inaltimea ideala

Cand vine vorba despre inaltime, scaunele wc de camera sunt diverse. De exemplu, dispozitivele reglabile sunt cele mai bune, intrucat pot fi modificat de la 43 pana la 58 de centimetri, in functie de inaltimea persoanelor care au nevoie de ele.

Investitia intr-un scaun wc de camera este o idee excelenta pentru toti cei care au probleme de mobilitate. Confortul psihic este la fel de important precum cel fizic, motiv pentru care medicii recomanda intotdeauna pacientilor sa foloseasca toate obiectele care i-ar putea ajuta sa aiba o viata cat normala si fara sa ceara intotdeauna ajutorul persoanelor dragi!