Sanatatea orala nu este un aspect de neglijat, ci, din contra, trebuie sa se acorde o importanta uriasa masurilor de intretinere dentara. Astfel, se reduc cu mult riscurile de a se experimenta o situatie neplacuta. O dantura sanatoasa poate sa fie mentinuta in aceasta forma prin consulturi regulate efectuate de medicul stomatolog.

Twin Dent este un cabinet stomatologic din zona 13 septembrie in cadrul caruia se poate face un consult de rutina, in care sa fie verificata sanatatea orala si in care sa fie semnalate anumitele nereguli ce pot fi intalnite.

Importanta consultului in cadrul clinicii stomatologice Twin Dent

Consultul stomatologic este o activitate pe care o desfasoara medicul stomatolog pentru a verifica daca a aparut vreo problema la nivelul danturii sau daca poate oferi sfaturi cu privire la rutina de ingrijire orala.

Este necesar de urgenta consultul stomatologic din cadrul clinicii dentare in cazul in care se sesizeaza urmatoarele nereguli:

Durere sau disconfort la nivelul danturii

Este posibil ca o afectiune dentara sa fie deja strecurata in structura osoasa in momentul in care se sesizeaza un anumit disconfort la nivelul acesteia sau la nivelul gingiei. Aparitia unei carii minore, de exemplu, este, de obicei, punctul de plecare in crearea efectului de domino.

Acest lucru consta in faptul ca, odata ce un dinte este afectat de o carie, lucrurile se pot agrava din cauza extinderii sale catre ceilalti dinti sanatosi.

Cabinet stomatologic din zona 13 septembrie | TwinDent.ro

cabinet stomatologic din zona 13 septembrie

Amanarea consultului stomatologic poate sa agraveze cu mult afectiunea suferita, de aceea, este dezirabil ca imediat ce se sesizeaza o neregula, sa se ceara parerea unui profesionist.

Experimentarea unui abces dentar

Din cauza unei infectii dentare care nu a fost tratata la timp, aceasta poate sa degenereze in ceva mult mai grav, intr-un abces dentar. In situatia in care persoana in cauza sufera de aceasta afectiune, este nevoie de urgenta sa mearga la o medicul stomatolog.

TwinDent.ro este o varianta care ar putea fi luata in considerare in momentul in care la nivelul danturii se resimte o durere, indiferent de intensitatea acesteia.

Prin urmare, consultul stomatologic trebuie sa fie luat in considerare si in momentul in care se doreste realizarea unui control de rutina, dar si in situatia in care se doreste investigarea unei anumite afectiuni ce poate exista la nivelul structurii dentare.