Sunt multe persoane care au trecut prin anumite evenimente neplacute, cum ar fi accidentele rutiere, si din cauza carora capacitatea de a merge le-a fost afectata temporar sau chiar definitiv. Pentru astfel de situatii, folosirea unor fotolii rulante pare a fi solutia potrivita pana cand lucrurile se imbunatatesc.

Care sunt situatiile in care se pot folosi acest fotolii rulante?

Fotoliile rulante, zise si scaune cu rotile, sunt folosite in cazurile in care pacientul nu poate sa-si foloseasca propriile picioare pentru a se deplasa, iar aceste situatii sunt multiple:

Paralizie

In cazul in care pacientul sufera de paralizie in zona lombara, folosirea unui astfel de produs este esentiala, pentru a-i fi permis sa se deplaseze dintr-un loc in altul.

Experimentarea unor fracturi grave in zona picioarelor

Fie ca este vorba de un accident, fie ca e vorba de o fractura provenita ca urmare a unei activitati solicitante, aceasta poate sa blocheze temporar capacitatea persoanei respective de a merge, asa ca fotoliul rulant pare a fi cea mai buna alternativa.

Recuperarea in urma unei operatii sau nasteri

Dupa momentul in care o persoana a suferit o operatie mai complicata sau a nascut, este necesara folosirea unui fotoliu rulant.

Fotolii rulante | perna antireflux | Med-Tehnica.ro

fotolii rulante

Med-Tehnica.ro este un magazin dotat in aparate, dispozitive si produse medicale, care pot fi de un real folos pacientilor in procesul lor de vindecare. De asemenea, este important si ca spitalele sa fie dotate cu astfel de dispozitive si aparate pentru a le veni in ajutor pacientilor bolnavi.

Perna antireflux – scopul si importanta folosirii sale

In momentul in care o persoana se recupereaza dupa o operatie, este ideala aceasta perna antireflux, care sa ofere o pozitie corecta de somn, confortabila si care sa elimine riscul formarii de reflux gastroesofagian. De asemenea, poate fi folosita si de persoanele sanatoase, pentru asigurarea unei posturi cat mai corecte si comode in timpul somnului.

Prin urmare, folosirea produselor medicale potrivite pentru afectiunile pacientilor este de-a dreptul esentiala, pentru a le usura procesul de vindecare sau pentru a le oferi sustinerea de care au nevoie.