In ultima vreme au fost lansate pe piata uniforme medicale cu un design placut si elegant. Un magazin online care le comercializeaza este Med-Tehnica.ro. In oferta lor se gasesc uniformele WonderWink, destinate special domeniului medical. Sunt confortabile si sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Se adreseaza atat personalului din medicina umana, cat si veterinara. Uniformele de la Med Tehnica au fost create special pentru oferi posibilitatea medicilor de a se simti in largul lor la locul de munca, increzatori in fortele proprii si in felul in care arata.

Tipuri de uniforme medicale ce garanteaza confort maxim zilnic!

In magazinul online al celor de la Med Tehnica este disponibila o oferta variata de uniforme. Acestea sunt fie unisex, fie de dama sau pentru barbati. Uniforma medicala completa de dama cuprinde urmatoarele elemente:

  • Bluza:

Bluza poate avea diverse culori si se diferentiaza prin forma regasita in zona gatului. Bluza poate fi tip tunica, ori anchior. Aceasta dispune de buzunare aplicate in partea inferioara si/ sau in zonele laterale. Compozitia materialului este alcatuita din poliester, rayon si spandex. Inainte de a comanda o astfel de bluza, medicul trebuie sa isi masoare bustul si talia, urmand sa consulte tabelul cu marimi.

  • Pantaloni:

Pantalonii sunt de doua feluri: cargo sau slim fit drepti. Au buzunare oblice, buzunare stilizate laterale, buzunare la spate, un buzunar special pentru telefon si altul pentru pix.

  • Halat:

Halatul este alb, dispune de buzunare si de inchidere cu nasturi.

  • Boneta:

Boneta se gaseste in mai multe culori si poate fi asortat oricarei uniforme. Marimea este universala, boneta se inchide la spate si dispune de o banda elastica pe margine, acoperita cu un material special ce absoarbe transpiratia.

Tehnica medicala | Uniforme medicale | Med-Tehnica.ro

uniforme medicale

  • Geanta:

Optional, medicii pot utiliza o geanta din material izolant care pastreaza fresh alimentele si bauturile.

  • Sarafan:

Doamnele si domnisoarele doctor pot opta pentru un sarafan in timpul verii, prevazut cu buzunare frontale si un altul ascuns pentru telefonul mobil. Sarafanul este deosebit de elegant si usor de purtat, perfect pentru zilele toride de vara.

Tot pe site se gasesc alte accesorii ce tin de tehnica medicala, pe care orice medic trebuie sa le poarte zilnic. Unul dintre acestea este stetoscopul.