Daniel Craig imbraca inca o data costumul lui Benoit Blanc in Glass Onion. Am adunat cateva lucruri interesante despre acest film fenomen de pe Netflix.

O distributie de cinci stele

La trei ani dupa Knives Out, Rian Johnson dezvaluie noile aventuri ale celebrului detectiv Benoit Blanc. Chiar daca Daniel Craig are in continuare rolul principal in film, restul distributiei este complet modificata. Pentru aceasta noua ancheta din Grecia, Benoit Blanc se infiltreaza in cotidianul luxos al unui miliardar si al grupului sau de prieteni. Lui Daniel Craig i se alatura Kate Hudson, Edward Norton, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Madelyn Cline si Leslie Odom Jr. 

Numeroase aparitii surpriza ale unor vedete

Numeroase celebritati au aparitii scurte in film insa remarcabile. Actorii Ethan Hawke, Hugh Grant si Joseph Gordon Levitt intervin in intriga filmului spre marea bucurie a spectatorilor.

Numele Glass Onion este inspirat dintr-o melodie a trupei Beatles

Pentru a gasi un nume potrivit pentru acest nou film, Rian Johnson s-a concentrat pe gasirea unui obiect, unei materii care sa faca referire la intriga, avand totodata posibilitatea de a fi exploatata si declinata. I-a venit in minte ideea sticlei deoarece este ceva transparent. Odata metafora aleasa, nu i-a mai ramas decat sa gaseasca o referinta in cultura pop. A tastat pe iPhone-ul sau cuvantul glass in playlist si primul lucru care i-a aparut, fiind un mare fan Beatles, a fost melodia Glass Onion.

Filmarile au avut loc in Grecia

Pentru Glass Onion echipa a ales peisajele somptuoase, de culoare turcoaz ale Greciei. Astfel, filmarile au avut loc pe insula Spetses, in Marea Egee. Sublimul iaht detinut de prietenul miliardar al lui Benoit Blanc este un super iaht Aquarius cu peste 92 de metri lungime. Locatile sunt sublime si grandioase, un amestec de modernitate si un omagiu adus Greciei Antice, care raspund la perfectie nevoilor de grandoare si lux care incadreaza scenariul.

Lui Rian Johnson nu ii place numele complet al filmului

Rian Johnson a declarat ca a fost adaugat titlului filmului o referinta la primul film, numele complet al acestuia fiind Glass Onion: A Knives Out Mystery. M-am straduit foarte mult ca aceste filme sa fie independente. Sincer, ma enerveaza faptul ca avem in titlu ” A Knives Out. Vreau sa se numeasca doar Glass Onion a declarat acesta.