Inainte de a incepe promovarea unei afaceri, trebuie sa stiti ce doresc clientii dumneavoastra si de ce. Un studiu riguros asupra nevoilor clientilor va ajuta sa stabiliti cum sa-i convingeti ca au nevoie de produsele si serviciile dumneavoastra.

Primul pas al cercetarii este legat de identificarea clientilor. Un studiu de piata va poate ajuta sa intelegeti cam care ar fi potentialii clienti. Cercetarile suplimentare derulate la nivel de unitate va pot ajuta sa aveti o imagine mai detaliata a acestor si sa intelegeti cum ii puteti surprinde in mod pozitiv. De asemenea, puteti descoperi si caracteristicile cheie cum ar fi: genul, varsta, ocupatia, venitul, mediul de provenienta si activitatile recreative pe care le prefera.

Odata ce ati identificat cine sunt clientii dumneavostra, puteti afla ce ii motiveaza sa cumpere produsele si serviciile pe care le oferiti. De exemplu, luati in considerare daca iau aceasta decizie pe baza cerintelor de serviciu, a nevoilor familiei, a presiunilor bugetare, sociale sau emotionale sau sunt atrasi de brand-urile pe care sunteti licentiat sa le comercializati.

Pe langa intelegerea motivului pentru care acestia fac cumparaturi din magazinul dumneavoastra, veti dori, de asemenea, sa intelegeti cum fac cumparaturile. Pentru a afla mai multe despre metoda si mijloacele preferate de a cumpara ceva, luati in considerare daca prefera cumparaturile online, prin telefon sau direct in magazin. De asemnea, este important sa stiti daca iau decizii spontane de a cumpara ceva sau analizeaza cu atentie oferta si lista facuta de acasa. Diferitele tipuri de clienti vor fi dispusi sa cheluie sume diferite pentru produsele puse la dispozitie. Aflati care sunt capacitatile lor financiare, dar si obiceiurile de a cheltui banii.

AttoSoft | Case de marcat

Case de marcat

In tot acest demers v-ar fi de folos un sprijin de nadeje, iar AttoSoft vi-l poate oferi. Nu, AttoSoft nu face studii de piata, in schimb ofera consultanta de la idee la cheie, adica va sustin in fiecare demers de a pune afacerea pe roate. Mai mult decat atat, AttoSoft ofera posibilitatea de a adapta un soft retail la domeniul in care activati. Pe langa aceasta, veti primi sustinere si in ceea ce priveste case de marcat de ultima generatie, cantare electronice si diverse consumabile, bineinteles daca afacerea presupune aceste dispozitive. Pe site-ul Casedemarcat.eu veti descoperi o multime de detalii relevante care sa va duca direct la succes!