O dantura distrusa poate reprezenta cel mai urat aspect din punct de vedere estetic. Imposibilitatea de a zambi, de a vorbi liber si detasat, poate cauza complexe veritabile in cazul oamenilor care si-au pierdut unul sau mai multi dinti.

Din fericire, tehnologia a avansat, iar medicina se afla in pas cu noile trenduri si a reusit sa dezvolte tehnici si procedee inovatoare de lucru care vin in sprijinul pacientilor cu probleme.

Un implant dentar se poate realiza foarte usor si fara prea mari dureri cu ajutorul instrumentelor, dar si a anesteziei locale folosite in cabinetele stomatologice. Este nevoie de un medic competent cu specializare in implantologie pentru ca rezultatul final sa fie unul care sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Potrivit www.velvetdental.ro oricine poate beneficia de o astfel de interventie, atat timp cat nu exista boli care pot duce la respingerea viitorului implant. Din momentul in care procesul de crestere s-a oprit medicul stomatolog poate lucre fara nicio problema.

Inainte de toate, se va recomanda efectuarea unui set de analize care sa ateste starea de sanatate a pacientului. De asemenea, stomatologul va solicita si o radiografie panormanica pentru a mai buna vizualizare a cavitatii bucale si a radacinii dintilor.

Intrega procedura se realizeaza in doua etape: chirurgical prin inserarea suruburilor in spatiul gol; in felul acesta se va monta radacina viitorului dinte, etapa care dureaza pana la 3 pentru a se asigura vindecarea gingiei si protetic prin montarea coronitei. Este cel mai asteptat moment de catre pacient pentru ca rezultatul este unul pe masura muncii depuse de catre medic.

Un implant are o durata de viata de pana la 15 ani. Cu toate acestea, daca igiena orala este realizata minutios si riguros, poate rezista mult mai mult fara probleme. Vizitele regulate in cabinetul medicului dentist sunt si ele necesare pentru prevenirea aparitiei altor probleme.

Velvet Dental, clinica stomatologica sector 1, vine cu oferte luna de luna si servicii impecabile, fapt confirmat si de feedback-ul oferit de clienti. De asemenea, materialele folosite sunt dintre cele mai bune, iar conditiile oferite se ridica la standarde europene. Este cea mai buna optiune pentru orice fel de intervetie dentara.