A pierde un dinte nu este o tragedie, nu are implicatii majore in starea de sanatate fizica, insa pe plan psihic, poate reprezenta un lucru extrem de neplacut. Oamenii sunt jenati de felul in care arata fara un dinte, sau fara o masea, mai ales daca este vorba de cei din partea frontala a danturii. Indiferent de varsta, de job sau de interactiunea oamenilor cu alti oameni, nu este ok sa nu poti zambi, sa iti fie rusine sa razi, sa nu te poti exprima asa cum se cuvine, de frica de a nu fi judecat de ceilalti. Si, de ce sa nu recunoastem, lipsa unuia sau mai multor dinti implica si probleme la masticatie, dureri de stomac, teama de a iesi in public. Care este cea mai buna solutie pentru aceste probleme? Implantul dentar, desigur! Cea mai buna oferta implanturi dentare o veti gasi cu siguranta la clinica de stomatologie sector 3 Bucuresti, Dental Crown Health. Este indicat sa consultati si site-ul www.dentalcrownhealth.ro, unde veti afla preturile exacte si posibilitatea de a plati in rate implanturile dentare Bucuresti!

 

Cine poate apela la profesionistii Dental Crown Health pentru un implant dentar?

 

implant dentar

 

            Daca va gandeati ca raspunsul este “oricine”, va inselati. Copiii si adolescentii care nu au implinit inca 18 ani si nu au maxilarul bine dezvoltat, cu siguranta nu isi pot pune un implant dentar. De asemenea, daca exista o boala sau o afectiune grava cu care oamenii se confrunta de multi ani sau este abia descoperita, nu se recomanda implantul dentar. Aceasta procedura nu pericliteaza sanatatea unui om care nu sufera de nimic, si se incadreaza foarte bine in cerintele corpului.

            In fond, ce este implantul dentar? O radacina artificiala facuta dintr-un  material super rezistent, care se monteaza direct in maxilar, printr-o procedura destul de simpla si nedureroasa, si de acea radacina se va “prinde” coronita. Nimeni nu va observa faptul ca dintele sau maseaua pusa prin implant dentar are o alta culoare sau arata altfel decat restul danturii. Insa o gaura cu b siguranta se va observa.

            Implantul dentar se realizeaza printr-o procedura minim invaziva, care nu pune viata in pericol, si nici nu provoaca dureri groaznice dupa. Implantul dentar nu va impiedica la masticatie, ci va ajuta, iar aspectul estetic va fi mult imbunatatit. De la tineri de 20 de ani pana la varstnici de 80 de ani, toata lumea isi poate pune un implant dentar printr-o mini-operatie ce dureaza doar cateva ore, iar durata de “viata” a acestuia este foarte mare, chiar de cativa ani. Scapati de jena, rusine, de senzatii neplacute, de dureri si puneti-va dintii la un pret foarte bun. Nu aveti suficienti banuti sa ii platiti din prima? Platiti in rate, in cadrul clinicii Dental Crown Health din Bucuresti!