In timpul verii, pielea are nevoie de ingrijire speciala deoarece caldura si apa strandurilor sau a marii o usuca, iar fara ingrijirea adecvata capata un aspect tern si se pigmenteaza inestetic sub influenta razelor soarelor.

 Primul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este sa nu te expui la plaja in orele amiezii chiar daca ai pigmenul mai inchis la culoare, apoi sa aplici o crema cu factor de protectie solara pe toata suprafata corpului.

Vara transpiram mai mult, asa ca pilozitatea excesiva nu este de dorit. Epilarea cu ceara sau epilatorul este dureroasa si poate cauza iritatii pielii sensibile, epilarea cu aparatul de ras este ineficienta si ingroasa firul de par. Ce ai putea face sa scapi de grija parului inestetic? Poti incerca o epilare definitiva SPL, cea mai noua si cea mai eficienta tehnologie de epilat.

Poti sa iti faci un abonament la Joya Salon accesand site-ul lor joyasalon.ro si sa beneficiezi de cele mai bune preturi!

Epilarea SPL nu este dureroasa, nu are efecte secundare si se efectueaza in mai multe sedinte, numarul acestora variind in functie de zona tratata, culoarea pielii si structura firului de par. Efectul este de durata (in functie de fiecare caz). Uiti de grija parului in zonele nedorite pe o perioada de pana la 5 ani cu ajutorul acestei metode de epilare!

Microdermabraziune faciala – Cosmetica Joya Salon

microdermabraziune faciala

Nu uita sa iti ingrijesti tenul, deoarece razele soarelui il pot imbatrani prematur, aplicandu-I tratamente speciale la Joya Salon: antiacnee, terapie cu botox, tratament pentru ten sensibil, microdermabraziune faciala etc.

Daca iti doresti sa arati perfect, iar coapsele tale au aspect de coaja de portocala din cauza celulitei, programeaza-te la un masaj anticelulitic in Bucuresti, la Joya Salon pentru a intampina vara asa cum se cuvine si a putea sa iti expui corpul cu mandrie ori de cate ori iti doresti!