Comoditatea si confortul caracterizeaza in general majoritatea oamenilor care vor sa deplaseze cat mai simplu si usor din punctul A in punctul B. In timp ce unii nu au nici cea mai mica problema sa circule cu mijloacele de transport in comun, altii prefera sa aiba masina la scara si sa nu stea in statie asteptand RATB-ul.

Pretul unei masini depaseste de cele mai multe ori economiile unei familii, asa ca imprumutile bancare reprezinta o solutie optima si rapida. De asemenea, leasingul este o alta optiune viabila, mai ales in cazul celor care nu dispun de toti banii pentru a cumpara o masina.

Contractul cu firma de leasing se incheie pe o perioada de cativa ani in functie de valoarea totala a masinii. Din pacate, pana la final, masina ajunge sa se devalorizeze, iar suma de bani platita nu se justifica. In plus, orice intarziere este aspru taxata prin adaugarea unor penalitati care cresc valoarea lunara a ratei.

WLC Auto – Rent a car Bucuresti si Otopeni

Potrivit inchirieri-masini.ro o alternativa o reprezinta leasing-ul operational. Este un serviciu ales in special de companiile care au nevoie de masini pentru rodaj, iar achizitionarea unora noi nu este rentabila.

Pot fi alese masinile dorite pentru o anumita perioada de timp, mai ales atunci cand exista un surplus de flota. Apeland la serviciul inchirieri auto Bucuresti, oricine se poate bucura de experienta sofatului fara alte batai de cap.

Grija impozitelor sau a reviziilor ramane in seama firmelor rent a car Bucuresti care se ocupa de toate aceste aspecte. In plus, serviciile de mentenanta sunt efectuate de acestea fara nicio implicarea din partea clientului. Simplu si rapid, totul se realizeaza in cel mai scurt timp.

De asemenea, costurile aferente schimbarii anvelopelor sau platii asigurarilor RCA sau CASCO sunt asigurate tot de catre firma contractanta, asa ca toate problemele de zi cu zi ale soferilor dispar intr-o clipa.

Ce poate fi mai frumos decat o masina buna care sa se ridice la nivelul asteptarilor si pentru care trebuie platita o suma mult mai mica fata de ofertele pietei? In plus, in momentul in care plictiseala intervine sau dorinta de a avea un model mai performant apare, tranzactia se poate realiza intr-o singura zi fara nicio problema.