Exista multe centre de tip Rent a Car Bucuresti, insa nu toate ofera servicii complete integrate si ar trebui sa fii informat asupra acestora inainte de a inchiria o masina.

Iata care sunt principalele beneficii pe care ar trebui sa te asiguri ca ti le ofera firma respectiva la inchirierea unei masini:

inchirierea unei masini

Asigurare Casco si RCA
Toate masinile puse la dispozitie de centrul Inchirieri-Masini, detin atat asigurarea obligatorie RCA, cat si pe cea Casco, ce vor asigura protectia autovehiculului de orice dauna pe care acesta o poate suferi, indiferent ca aceasta este produsa din vina ta sau nu. De aceea vei putea conduce relaxat masina, fara a fi tras la raspundere pentru eventualele probleme neprevazute. Astfel, acest site de Inchirieri Auto in Bucuresti (inchirieri-masini.ro,) ofera cele mai bune conditii de inchiriere de autoturisme.


Asistenta rutiera Non-Stop

Pentru ca traficul bucurestean este imprevizibil, este posibil sa fii pus intr-o situatie in care sa ai nevoie de asistenta rutiera. Si acest lucru este luat in considerare de firma de inchirieri, care ofera sprijin permanent si dispune de personal specializat care poate interveni atunci cand este solicitat pentru interventii rapide. Indiferent ca este vorba despre avarii de mica sau mare anvergura, ori de tamponari usoare, vei beneficia de suport din partea unei echipe de profesionisti.

Gratuit schimbarea masinii
Daca nu esti multumit de masina pe care ai primit-o si iti doresti sa primesti o alta in schimb, nu trebuie sa platesti o taxa suplimentara. Acest lucru este prevazut in contract, inlocuirea vehiculului se face in mod gratuit si fara sa fie nevoie sa oferi explicatii pentru solicitarea ta.