Daca aveti in vedere schimbarea lungimii parului, dar nu va puteti decide in privinta aceasta, iata un sfat care s-ar putea sa va ajute: incercati mai multe peruci cu diferite lungimi. Veti observa rapid ce lungimi va vine bine, care va plac si care se potrivesc cel mai bine cu forma fetei, tipul corpului si personalitatea dumneavoastra. Cu toate acestea, o peruca nu va va spune totul, asa ca trebuie sa aveti si un plan de rezerva. Exista cativa factori pe care trebuie sa-i luati in considerare atunci cand alegeti lungimea parului: textura parului, forma fetei, personalitatea, stilul de viata si alte tunsori de care ati fost atrasa de-a lungul timpului.

Daca aveti un par normal, nici prea gros nici prea subtire, care se asaza bine atunci cand este uscat, mergeti inainte cu orice tip de tunsoare. Daca aveti un par fin, nesupus sau foarte cret, abia atunci ar trebui sa va ghidati alegerile dupa cateva reguli. In cazul unui fir foarte subtire si fin nu este indicat parul lung pentru ca acesta se va lipi de scalp. Cea mai buna solutie pentru acest tip de par este scurtarea lui. Femeile cu par cret probabil vor sa evite aspectul pomului de Craciun, larg la varfuri si lipit de cap la radacina. Pentru a evita acest lucru, persoanele cu par cret pot opta pentru tunsori scurte.

In alegerea tunsorii conteaza foarte mult si forma fetei. Persoanele cu fata lunga ar trebui sa evite parul lung, cu exceptia cazului in care acesta adauga volum pe lateralele fetei. De asemenea, este de evitat o tunsoare bob in cazul unei fete rotunde pentru ca va face ca fata sa para si mai rotunjita. Mai degraba ar merge un bob lung. Persoanele cu fata patrata ar trebui sa evite tunsorile cu unghiuri tari si drepte. Acestui aspect al fetei i-ar trebui o tunsoare in scari sau o coafura cu bucle. Tunsorile cu lungimea parului pana la umar arata bine indiferent de forma fetei

Aplicare de extensii de par natural, servicii ireprosabile | joyasalon.ro

aplicare de extensii de par natural

Pentru cele mai reusite tunosori sau aplicare de extensii de par natural sau cusute, adresati-va specialistilor Joya Salon. Acesta este un coafor pe 1 Mai de care veti fi intotdeauna multumita. Accesati http://joyasalon.ro/ pentru a vizualiza si alte beneficii de care puteti avea parte la Joya Salon!