Printre cele 17.000 de insule din Indonezia, Bali este una dintre cele mai stralucitoare insule din punct de vedere turistic. Exista nenumarate alte destinatii tropicale, dar pentru milioane de turisti, in fiecare an, insula este favorita. Vor fi prezentate mai jos 6 motive pentru care turistii aleg acest paradis al Indoneziei:

Plajele idilice din Bali

Lista iminenta a plajelor uimitoare este probabil cel mai intalnit motiv pentru care turistii viziteaza acest paradis tropical din arhipelagul indonezian. Fiecare plaja are propriul farmec, de la nisip alb moale si stanci de calcar pana la sporturi nautice extreme si scufundari. De la Kuta si cartierele luxoase Nusa Dua pana la plaje ascunse si indepartate de multime, cu siguranta exista o plaja potrivita pentru toata lumea.

Aventura fara sfarsit

Exista o activitate pentru fiecare suflet aventuros din aceasta insula. Aceasta locatie impecabila pune la dispozitia turistilor cele mai populare locuri de surf, unde acestia isi pot inchiria cele mai bune placi de surf si apoi se pot imprieteni cu valurile.

Frumusetea naturala

Dincolo de plaje uimitoare si temple magice, Bali are practic orice fel de frumusete naturala. Zonele muntoase glorioase, cu o vegetatie luxurianta, lacuri pitoresti, cascade superbe, campuri de orez iconice, gradini de flori, rauri sacre si zacaminte secrete constituie peisajul insulei.

Cazare minunata

De la statiuni fastuoase pana la pensiuni accesibile, turistii vor avea parte de cele mai frumoase si placute cazari. Vilele private pot fi si ele inchiriate la preturi incredibil de bune. Multe hoteluri au si piscina.

Mancarea delicioasa

Retetele traditionale fascinante au creat o bucatarie diversificata. Multi bucatari internationali aleg sa vina in Bali pentru a invata sau a modifica retete. Un lucru este sigur. Meniurile traditionale din aceasta statiune sunt delicioase.

De asemenea, in Bali nu lipsesc restaurantele cu meniuri internationale – americane, mexicane, grecesti, chineze, franceze, indiene. Exista, de asemenea, multe restaurante care servesc mancare organica, vegana sau chiar cruda.

Caldura oamenilor

Cei care au fost in Bali pot recunoaste faptul ca balinezii sunt cei mai prietenosi. Aici se leaga cele mai frumoase prietenii, deoarece localnicii sunt adesea interesati sa deschida o conversatie cu oricine. Turistii pot spune ca in Bali se simt ca acasa.