Indiferent ca sunt aduse in discutie variantele de parfumuri arabesti de barbati sau cele pentru dama, aceste accesorii cu mirosurile lor specifice de mosc, oud, tamaie sau alte ingrediente condimentate au o istorie de mii de ani si sunt considerate si acum parfumuri de lux.

Ingredientele speciale si scumpe folosite si mirosurile deosebite de care se bucura cei care “poarta” aceste parfumuri nu s-au modificat foarte tare de secole si sunt si acum folosite ca si in trecut.

Ceea ce s-a schimbat insa, este faptul ca oameni din intreaga lume, inclusiv din Romania se pot bucura de aceste parfumuri, prin intermediul site-urilor de specialitatea cum este Me.ro, acestea nemaifiind atat de exclusiviste ca si pret si dedicate persoanelor din orient. Ingredientele precum lemnul de santal, vanilia, rasinile, cumarina si heiotropul se regasesci in structura parfumurilor orientale destinate atat barbatilor, cat si femeilor.

Stadiile de viata ale parfumului oriental, dupa aplicare

Dupa ce sunt aplicate pe piele aceste parfumuri arabesti originale, au trei stadii de viata, date de notele de parfum folosite. Asadar, parfumul va avea o nota puternica la inceput, corespunzatoare notelor de varf, iar dupa cateva minute sau zeci de minute, cand aceasta nota va trece, se va manifesta nota de mijloc si mirosul parfumului va persista cateva ore bune.

Parfumuri arabesti de barbati | Parfumuri arabesti originale | Me.ro

parfumuri arabesti de barbati

La final ramane nota de baza pe piele sau pe haine impregnata. Aceasta este cea mai durabila, mai usor de recunoscut si de tinut minte, creand amintiri olfactive impresionante pasagerilor sau persoanelor cu care purtatorii parfumurilor intra in contact.

Mirosul parfumurilor orientale poate ridica moralul

Pe langa faptul ca aceste parfumuri de lux sunt impresionante prin mirosul lor, acestea pot ridica moralul purtatorilor. Unele ingrediente sunt folosite si in aromaterapie, avand rolul de a ridica moralul si de a da o stare pozitiva, nu numai de a face purtatorii remarcati intr-un mod placut.