Procedura de epilare totala la salon este destul de solicitata, in special in perioada verii. Multe persoane vor sa scape de parul nedorit de pe anumite parti ale corpului (picioare, maini, subrat, zona inghinala, zona fetei) si apeleaza la specialistii care le pun la dispozitie mai multe variante, unele dintre acestea fiind inovative si utilizand metode fara durere.

Ce metode se pot alege

Epilarea se poate face atat prin metodele traditionale (cu ceara), sau, datorita evolutiei tehnologiilor, cu alte metode noninvazive, dar foarte eficiente in indepartarea definitiva a firelor de par.

In cadrul salonului FreeStyleBeauty.ro se poate testa epilarea definitiva SPL, cea mai noua tehnologie in domeniu. In cateva sedinte, se poate scapa pentru totdeauna de parul nedorit de pe zonele dorite ale corpului. Tot la acest salon mai pot apela si doamnele sau domnisoarele care isi doresc sa puna gene 3D in Bucuresti.

Aceasta metoda foloseste tehnologia luminii pulsate. SPL provine de la Square Pulsed Light, adica transmiterea energiei sub forma unui puls luminos constant, care o face sigura.  De asemenea, tot o tehnologie noua si foarte utilizata este aceea a laserului. Si in acest caz se va obtine un rezultat rapid.

Atat cea cu laser, cat si cea cu SPL sunt procese care elimina firele de par. In timp ce epilarea cu laser implica o lumina fixa, in raze de lumina paralele, prin care sunt distrusi foliculii pilosi, tehnologia SPL utilizeaza lumina dispersata. Din acest motiv, aceasta din urma va conduce catre un rezultat mai rapid intr-un numar redus de sedinte.

Epilare totala la salon | Gene 3D in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D in Bucuresti

Epilarea cu laser actioneaza asupra foliculilor de par, inhiband dezvoltarea radacinii, dar fara sa irite pielea sau sa afecteze tesutul. Prin urmare, chiar daca actioneaza sub epiderma, nu ii pricinuieste. Aceasta metoda mai prezinta avantajul ca poate fi folosita pe orice zona a corpului, cum ar fi picioare, brate, axila, abdomen, spate sau pe zonele mai sensibile cum ar fi fata sau zona inghinala.

In timpul procedurii, in timp ce actioneaza laserul, coolerul raceste zona, iar acest lucru duce la eliminarea durerii, dar si la protejarea pielii. Daca firul de par este mai gros, poate aparea senzatia de intepatura.