Serviciul de achizitii carti este unul dintre cele mai simple si rapide metode de a castiga o anumita suma de bani. Gama cartilor trece printr-o diversificare permanenta, deoarece anticariatele achizitioneaza sute de carti saptamanal. Exista proprietari de carti care iau decizia de a-si vine cartile catre un anticariat pentru a face spatiu in biblioetca, dar sunt si vanzatori de carti care vor sa faca lucrul acesta pentru ca au o urgenta financiara, deci au mare nevoie de bani.

Serivicul de achizitii carti – din ce in ce mai cautat

Persoanele care au acasa in biblioteca carti vechi, pe care nu le mai citesc sau de care nu mai au nevoie, si cauta in online anunturi de tipul “cumpar carti de orice fel”, pot apela la anticariatele care cumpara carti.

Cu ajutorul acestui serviciu, persoanele care vor sa isi elibereze bilioteca de carti sau cele care au nevoie de bani, isi pot vine cartile unui anticariat care le cumpara, trimitand specialistii sa faca o oferta de pret si sa ridice volumele de care cititorii considera ca nu mai au nevoie.

La capitolul de edituri achizitionate, anticariatele cumpara carti de la absolut orice editura: Eminescu, Humanitas, RAO, Minerva, Polirom si multe altele. De asemenea, domeniile cartilor achizitionate sunt dintre cele mai variate: de la cartii tehnice si stiintifice, la arta si albume, dicitionare, istorie, religie, carti bibliografice si geografie.

Vanzarea cartilor in regim anticariat reprezinta cea mai simpla varianta si presupune doua aspecte: cartile vor fi evaluate corespunzator, iar echipa autorizata se va deplasa la domiciliul clientului pentru a ridica cartile fara ca acesta sa depuna vreun efort.

Achizitii carti | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

Intrucat foarte multe persoane care decid sa vanda carti au un program foarte solicitant in timpul saptamanii, echipa de la Anticariat-Carti.com lucreaza inclusiv in weekend, deplansandu-se oriunde. Platile se fac corespunzator pentru fiecare titlu de carte, cash la momentul achizitiei sau prin card bancar.

Fie ca persoanele vor sa vanda carti noi sau vechi, acestea pot apela cu cea mai mare incredere la serviciul oferit de anticariate, deoarece vor obtine preturi foarte avantajoase.