Cuvantul „anticariat” in sine trimite gandul la ceva vechi, insa unele anticariate care cumpara carti nu se limiteaza numai la carti vechi, ci acestea achizitioneaza si carti cu aparitii recente sau chiar noi. Iar principalul motiv pentru care apeleaza la aceasta solutie este acela de a avea o gama foarte variata de carti si volume, pe toate gusturile.

Aceasta activitate conexa a anticariatelor este promovata foarte mult prin intermediul anunturilor de tipul „cumparam carti”, care sunt tot mai intalnite in mediul on-line. De aceea si interesul oamenilor pentru acestea a crescut, fie din cauza curiozitatii – ce se ascunde, de fapt, in spatele acestor anunturi – fie ca au carti de vanzare si astfel au gasit si un cumparator pentru ele.

Prin urmare, aceste anticariate cumpara carti indiferent ca sunt vechi sau noi si din orice domeniu, de la carti de beletristica, pentru copii, filosofie, carti tehnice, de biologie, arhitectura, dictionare, carti in limbi straine, pana la carti rare si editii princeps.

Avantajele oferite de anticariatele care cumpara carti clientilor lor

Persoanele care aleg sa raspunda pozitiv anunturilor publicate de CumparCarti.ro, nu conteaza motivul care le determina initial sa o fac, se pot bucura de o multime de avantaje in urma colaborarii cu anticariatul.

Cumparam carti | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Unul dintre cele mai importante este obtinerea unor sume de bani intr-un mod usor. Vanzarea presupune primirea in schimbul bunurilor vandute a unei sume de bani, astfel ca oricine doreste sa faca rost de bani intr-un mod usor si rapid ori are carti in biblioteca pe care nu si le mai doreste, poate alege sa le vanda unui anticariat. Suma obtinuta variaza in functie de numarul de carti vandute si de valoarea lor, stabilita in urma unei evaluari realizate de o persona avizata.

De asemenea, vanzatorul nu depune nici un efort, tot ce are de facut acesta este sa anunte ca are carti de vanzare si sa stabileasca data, ora si locul unde se afla cartile vandute. Mai departe, o echipa a anticariatului se va deplasa la adresa indicata de vanzator, impreuna cu un evaluator, aceasta platind cash si ridicand pe loc toate volumele.