Alegerea furnizorului pentru servicii de inchirieri de nacele trebuie facuta tinand cont de cateva aspecte importante. In acest fel, firmele de constructii se vor asigura ca echipamentele inchiriate sunt cele potrivite, oferind siguranta in utilizare. Este vorba atat de siguranta faptului ca lucrarea de constructii va fi realizata la timp si in mod corespunzator, cat si de siguranta si integritatea fizica a echipei de muncitori care folosesc nacelele.

Cui se adreseaza serviciile de inchirieri de nacele?

Cei care lucreaza in domeniul constructiilor au nevoie de foarte multe tipuri de utilaje, inclusiv de nacele. Din acest motiv, firmele de constructii sunt cele carora li se adreseaza in mod special serviciile de inchirieri de platforme de lucru la inaltime. Aceste platforme mobile de ridicare sunt folosite in lucrarile la inaltime, pentru ca muncitorii sa isi poata desfasura activitatea cat mai bine.

Nacelele sunt utile in urmatoarele situatii: lucrari de vopsire a cladirilor inalte, pe santierele navale, in procesul de constructie a cladirilor industriale, comerciale sau rezidentiale, dar si pentru efectuarea de reparatii.

Ce trebuie avut in vedere cand se alege furnizorul?

Este recomandat ca cei care au nevoie sa inchirieze nacele, indiferent de scopul in care vor fi folosite, sa aleaga un furnizor pe care se pot baza. De asemenea, raportul calitate-pret este un alt aspect care trebuie avut in vedere. Nu in ultimul rand, un furnizor cu experienta, care poate oferi mai multe tipuri de nacele, este de preferat. Astfel, clientul va avea parte de nacele cu productivitate exceptionala, care sunt usor de intretinut, sigur de folosit si robuste.

Inchirieri de nacele | inchirieri de platforme de lucru la inaltime | AdUtilaj.ro

inchirieri de nacele

In acest sens, AD Utilaj Logistic, o companie cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, este un furnizor de incredere, care bifeaza toate aspectele mentionate anterior. Pe site-ul AdUtilaj.ro, cei interesati de serviciile de inchirieri de nacele pot consulta oferta variata pusa la dispozitie, dar si datele tehnice ale fiecarei variante in parte. Din oferta se pot alege urmatoarele tipuri de nacele:

  • nacela autopropulsata de tip foarfeca;
  • nacela cu brat telescopic pentru teren accidentat;
  • nacela cu brat telescopic;
  • nacela electrica de tip foarfeca pentru teren accidentat;
  • nacela foarfeca electrica.