Influenta starurilor de peste ocean este majora asupra tinerilor, asa ca acestia incearca sa le copieze gesturile, tinutele, dar si dantura. Tot mai multi isi doresc sa aiba parte de un zambet stralucitor care sa atraga privirile.

Se stie ca zambetul este considerat cartea de vizita a oricarui om, asa ca trebuie sa fie impecabil. O dantura neingrijita, niste dinti strambi si galbeni pot complexa o persoana. Acesta este motivul pentru care tinerii apeleaza la ajutorul medicilor dentisti pentru a avea o imagine perfecta.

In cazul celor care au probleme destul de grave se recomanda montarea unui aparat dentar Colentina care sa remedieze imperfectiunile vizibile. Daca un astfel de aparat este montat pana la varsta de 18 ani cand dintii isi incheie procesul de crestere, rezultatul va fi unul rapid si spectaculos. In caz contrar, va fi vorba despre o perioada anevoioasa de timp, o perioada in care pacientul va trebui sa faca vizite regulate in cabinet pentru a urmari evolutia.

Potrivit www.elveto-dent.ro exista mai multe tipuri de aparate dentare, de la cele fixe sau mobile pana la cele invizibile, iar alegerea lor se va face doar impreuna cu medicul dentist, acesta fiind singurul in masura sa decid ce anume are nevoie fiecare pacient.

Cauti o clinica stomatologica pentru implant dentar in sectorul 2 al capitalei?

implant dentar Colentina

In cazul pacientilor care au dinti lipsa se poate realiza un implant dentar Colentina care sa le redea acestora increderea in sine. Procedura este una relativ simpla gratie aparatelor performante care usureaza munca medicilor, dar mai ales care reduc chinul pacientilor.

Implantarea surubului este cea mai complicata parte pentru ca este nevoie de o perioada de cateva luni de acomodare a organismului cu obiectul introdus. Montarea coronitei se realizeaza intr-un timp record, moment in care pacientul va avea, in sfarsit, parte de dantura mult visata.

Este nevoie de o igiena orala temeinica pentru ca sanatatea orala sa nu aiba iar de suferit. Este nevoie sa se efectueze un periaj de cel putin 2 ori pe zi, dar si sa se mearga in mod regulat la medic. Doar respectand aceste cerinte, implantul este garantat cel putin 10-15 ani fara nici cea mai mica problema.