Daca dumneavoastra sau copiii aveti stari anxioase numai gandindu-va la cabinetul stomatologic, trebuie sa stiti ca nu sunteti singuri. Majoritatea oamenilor recunosc ca le este destul de frica sa mearga la medicul stomatolog si cauta diverse scuze in acest sens iar potentialele consecinte ale anxietatii se extind dincolo de sanatatea orala. Lipsa ingrijirii dentare si a vizitelor regulate la dentist, pot provoca afectiuni grave, insa usor de prevenit daca sunt tratate timpuriu.

Anxietatea dentara provoaca un sentiment de frica oamenilor, de obicei, inainte de a ajunge la cabinet. Aceste temeri si griji sunt deseori exagerate si amplificate de ganduri inutile si ireale pe care oamenii si le fac cu privire la ce se intampla pe scaunul stomatologic. Fobia dentara impartaseste multe dintre simptomele ce caracterizeaza anxietatea dentara, insa este o manifestare mult mai serioasa ce poate provoca panica. Persoanele care sufera de fobie dentara stiu ca sentimentele lor sunt irationale, insa nu pot controla sau schimba gandurile care le provoaca. Singurul moment in care o persoana ce sufera de fobie dentara va merge la medicul dentist, este atunci cand este fortata sa o faca din cauza durerii intense a dintilor.

dentist pentru copii

Dentist pentru copii – Cabinet stomatologic Dental Crown Health

Personalul de la Dental Crown Health, cabinet stomatologic pentru copii, cauta in permanenta sa-si imbunatateasca tehnicile pentru ca toti pacientii sa se simta cat mai confortabil in cadrul consultatiilor. O metoda prin care pacientii se pot relaxa este metoda spune – arata – fa prin care ofera pacientilor suport verbal si vizual inainte de a inceperea oricarui tratament. Initial pacientii vor auzi informatii despre proceduram vor vedea instrumentele si echipamentul pe care medicul le va folosi, in cele din urma i se va raspunde la toate intrebarile pe care le are. Acest lucru este foarte util pentru pacientii care nu stiu la ce sa se astepte si au teama de necunoscut. In cazul copiilor, aceasta metoda functioneaza extrem de bine deoarece ei sunt cei mai curiosi pacienti care daca isi satisfac curiozitatea si sunt lamuriti pe deplin, vor colabora perfect pana la finalul vizitei. Orice dentist pentru copii ar trebui sa faca fata curiozitatii celor mici, sa le explice cu rabdare si sa actioneze cu tact. Este foarte important ca cei doi sa empatizeze inca de la inceput. Vizitati intai www.stomatologiecopiisector3.ro si apoi programati copilului o consultatie!